TrkeVesti

Sa školom trčanja na Ljubljanski maraton

11 komentara

Ostalo je još samo 4 mesta za prevoz u oba pravca. Zainteresovani mogu da se jave na kontak@trcanje.rs
Milan Miletić Direktor RRC Trčanje.rs tel: 069 347 35 11 e-mail: milan@trcanje.rs 

Treći put Trčanje.rs organizuje zajednički odlazak na Ljubljanski maraton. Ovo je prilika za sve trkače i trkačice iz Srbije da osete čari događaja evropskog formata, kakav je Ljubljanski maraton, i istrče u neverovatnoj atmosferi trke na 10km, 21km ili 42km. Ove godine sa novim uslugama i mogućnostima za svakoga da se pripremi i istrči svoju prvu ili stoprvu trku.

Ljubljanski maraton za 75 evra

Svi članovi RRC Trčanje.rs koji žele da putuju u Ljubljanu sa klubom uz plaćene članarine za Avgust, Septembar i Oktobar plaćaju put na Ljubljanski maraton 75 Evra. Za mnoge među nama ovo će biti prvi odlazak na ovako veliku i ozbiljnu trku kakva je Ljubljanska, da doživimo nešto novo i provedemo se kao nikada do sada na jednoj trci. Svi članovi sa plaćenom godišnjom članarinom put u Ljubljanu plaćaju 120 evra.

Škola trčanja

Želite da izazovete sebe i istrčite prvu trku? Do sada ste trenirali sami, ali osećate da je vreme da nađete stručnu pomoć i napravite bolji rezultat? Ili vam nedostaje interesantno društvo i podrška u toku treninga? Napravili smo sjajnu ponudu za sve koji žele da u oktobru istrče svoju trku i da se za ovaj poduhvat spreme u bezbednoj i sigurnoj atmosferi Kluba Trčanje.rs

Zašto je škola trčanja baš za tebe?

Bezbedna atmosfera je za nas pojam okruženja u kojoj ćete biti prihvaćeni i uvaženi podjednako sa svim drugim polaznicima škole, bez obzira da li ste super brzi ili želite da promenite nešto u svom životu i počnete sa trčanjem. Sama odluka da istrčite svoju prvu trku je činjenica dostojna ogromnog poštovanja. Sigurna atmosferaje za nas mesto na kome će stručni i posvećeni treneri raditi sa vama i pružiti vam uslugu treninga i saveta sa ciljem da se za trku spremite bez povreda i da realno postavite svoj cilj.

Za sve članove kluba i polaznike škole trčanja obezbedili smo i 20% popusta na test opterećenja, koji smatramo najboljim pokazateljem trenutnog stanja spremnosti i preduslovom za siguran trening. Naš cilj je da istrčite trku i budete zdravi i nasmejani zbog toga.

Treniraćete u grupi koja će ujedno biti i vaša najveća podrška na stazi. Upoznaćete nove ljude sa istim motivom iz različitih društvenih krugova i na taj način dodatno obogatiti svoj život. Treninzi će se održavati tri puta nedeljno i na njima će pored trenera, vaša podrška biti i iskusniji trkači i trkačice koji će služiti celoj grupi kao podrška i pejsmejkeri. Završni ispit za prvu grupu polaznika naše škole organizujemo u Ljubljani 28. oktobra. Po završenoj prvoj trci dobićete i sertifikat Trčanje.rs škole trčanja o postignutom uspehu. Prvi čas je zakazan za 6. avgust, a škola traje 12 nedelja. Treninzi se održavaju utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Zajednički odlazak na Ljubljanski maraton

U sklopu projekta škole trčanja svi polaznici, ali i trkači i trkačice koji nisu u klubu Trčanje.rs, moći će da budu deo zajedničkog putovanja na Ljubljanski maraton. Organizujemo za vas sve, od osiguranja, prevoza, smeštaja, upoznavanja sa gradom Ljubljanom, obroka (doručak 27. 10, večera 27. 10 i doručak 28. 10) i naravno uplate startnine za trku, vaše je samo da se spremite i zaradite svoju medalju.

Agenda puta

Kreće se u petak u ponoć, tu smo u nedelju oko ponoći. Ako radite ne trebaju vam slobodni dani za ovo putešestvije. [table “129” not found /]

Paketi i cene

[table “127” not found /]

PRIJAVA

INFO kontakt

Milan Miletić Direktor RRC Trčanje.rs tel: 069 347 35 11 e-mail: milan@trcanje.rs

Naša podrška

2. Forski polumaraton na ostrvu Hvar
Pidžama Party Run [utorak, 31. jul u 19h]

Povezani članci

11 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed