Vesti

Trkačka zima u Beogradu: treniraj trčanje kroz 5 programa!

Nema komentara

Dolazi trkačka zima 2018/19! Svi vi koji ste već trčali zimi znate kakva je to uživancija u odnosu na letnje trčanje, a vi koji niste – vas pozivamo da to iskusite.

Od ove zime svi trkači na raspolaganju imaju i Belgrade Running Hab, mesto odakle radi naša redakcija, treniramo i presvlačimo se i gledamo na Dunav

Dozvolite da vam drečave trkačke boje budu izvor radosti, svetlosti i motivacije u sivim i tmurnim danima koji dolaze. BRC se potrudio da nam ova zima prođe u atmosferi profi treninga i dobrog raspoloženja.

Pogledajte dobro opis programa, razmislite, odaberite svoj program i prijavte se OVDE!

Birajte jedan od sledećih programa:

Kako trkački sazrevate, polako osvešćujete koji vam pravac u trčanju najviše odgovara. U BRCu ima za svako po nešto što se trkačkih programa tiče.

Pogledajte svaki od ovih programa i izaberite onaj koji vama najviše odgovara. Dobra stvar je što u većini slučajeva svi treniramo u isto vreme i na istom mestu (sa izuzetkom Trail-a), tako da se nećete odvajati od svojih drugara čak iako izaberete neki drugi program:

BRC ROAD RUNNERS: treniraj trčanje bolje

Naš bazični trkački program koji ima za cilj trčanje na 10km ili 21km.

Klikni OVDE za detaljniji opis programa.

BRC MARATON AKADEMIJA: budi u 1%

Jako uspešan trenažni program i program podrške koji te priprema za maratom (42,195m).

Detaljnjije o programu pročitaj OVDE.

BRC TRAIL CREW: trči u prirodi

BRC Trail Crew – najbrojnija ekipa na JUT 2018.

Namenjen svima vama koji volite da trčite planinske trke, da trenirate po brdima i šumama. Ako beton i grad nisu vaš prvi izbor za trčanje, detaljnjije istražite o programu OVDE.

BRC YOUNGSTERS : millenijaci uvraćaju udarac

Nov program koji plasiramo prvi put od ove sezone. Ova grupa je namenjena svima između 16 i 25 godina. Detaljnjije o programu pročitaj OVDE.

BRC BREAFKAST SQUAD: započni jutro snažno

Ili mnogo manje cool, ali podjednako odlično: jutarnje “biznis” trčanje se održava u BRC Runners Hubu na Doćolu ujutru utorkom i četvrtkom od 7h do 8.15h. Odličan termin za sve koji popodne vole da posvete porodici, prijateljima, hobiju, kafani…  Detaljnjije o programu pročitaj OVDE.

BRC ŠKOLA TRČANJA: početak je ovde

Uvodni program i namenjen je totalnim početnicima i svima koji ne trče redovno. Ako neko od vaših prijatelja želi da počne da trči obavezno ga usmerite na Školu trčanja.

Ovo je naš najbolji i najprovereniji program – do sada ga je pohađalo više od 3000 zadovoljih Beograđana – verujemo da ste i vi među njima 🙂 Detaljnjije o programu za zimu 2019, pročitaj OVDE.

Lokacije i termini:

U zimskom periodu svi treniramo zajedno. Treniramo četiri puta nedeljno, svaki put na drugoj lokaciji:

  • Ponedeljak 19h – Brankov most (SportActive) – Trening podrazumeva: zagrevanje i vežbe snage radimo u toploj sali, trčimo napolju, istezanje u sali.
  • Sreda 19h – BRC Runners Hub, Tadeuša Košćuška 78 – Trening trčanja kreće iz Huba, u zavisnosti od programa trčimo pored reke ili po uzbrdicama na Kalemegdanu. Istezanje i piće posle treninga u Hubu.
  • Četvrtak 19h – Atletska dvorana (Banjica) – Trening snage i tehnike trčanja (bez dužih trčanja). U vrhunskim uslovima, 90 minuta posvećujemo radu na snazi i na popravljanju tehnike trčanja.
  • Subota 09h – Ada Ciganlija, klub Šuma – LSD trening i uživancija u zimskoj idili Ade Ciganlije, uz topli čaj i doručak nakon treninga

Sistem treninga

Ove zime idemo korak dalje što se tiče treninga i pristupa trčanju. Sazrela je situacija da možemo da primenimo najmodernije metode treninga i da trening učinimo još efikasnijim (sa manje vremena i rada postižu se veći rezultati).

Samo neke od novina su: trčanje na vreme, trčanje po zonama intenziteta, rad na snazi na posebnim treninzima, primena metodologije usvajanja pravilne tehnike trčanja, itd.

Vaš minimalni zadatak je da u toku nedelje odradite tri treninga. U zavsnosti da li vam je kondicija ili snaga slabija tačka fokusiraćete se na sredu ili četvrtak. Bilo bi idealno da budete na sva četiri treninga.

Članska karta i popusti

Ove zimske sezone svi članovi dobijaju člansku kartu BRC-a. Sa tom kartom možete da ostvarite popust od 30% za kupovinu trkačke opreme u InterSportu (opreme koja nije već trenutno na popustu).

Pored popusta u opremi obezbedićemo još niz partnera i popusta koji će rasteretiti vaš trkački budžet.

Lekarski pregled za sve

Na početku sezone svi članovi kluba će proći lekarski pregled. Pregled je besplatan, tj. uračunat je u cenu članarine. Pregled će se obaviti u Running Hubu, tu će lekari sportske medicine instalirati privremenu ordinaciju dok se svi članovi ne pregledaju.

Trkački dresovi i oprema

U zimsku sezonu ulazimo sa novim brendom i skroz novim vizuelnim identitetom kluba.

Ideja nam je da na svim trkama na kojima budemo učestvovali u 2019. godini nastupamo u našim trkačkim dresovima / majicama. Svi članovi dobijaju brendiranu majicu oko novogodišnjih praznika.

Cene:

Naziv programa /  Cena   /Cena u dve rate

  • BRC Road Runners 17.000 din – pola godine 2 x 9.500 din
  • BRC Road Runners 17.000 din – pola godine 2 x 9.500din
  • BRC Breakfast Squad
  • Jutarnje “biznis” trčanje 3.600 din – mesečno / 17.000 din – pola godine /
  • BRC Youngsters : 2.400 din – mesečno /
  • BRC Škola trčanja 18.000 din – pola godine 2 x 10.000 din

Pogledajte dobro opis programa, razmislite, odaberite svoj program i prijavite se OVDE!

Napomene:

*U toku zime imaćemo nekoliko trkačkih izleta, tako da ćemo nekoliko puta subotnje treninge preseliti na uzbudljivije lokacije. 🙂

** Poslednje nedelje marta i u aprilu, ulazimo u prolećni raspored, a to znači da će treninzi ponedeljkom i sredom počinjati od 19:30

*** U slučaju održavanja atletskog takmičenja ili neplaniranih radova u Atletskoj dvorani, u vreme održavanja našeg treninga, uprava Dvorane će nas na vreme obavestiti. Na osnovu toga ćemo otkazati taj trening ili ćemo ga održati u drugom terminu.

23. Ljubljanski maraton: mesto gde se kale najjači maratonci!
„Maratonski Oskar“ u maratonskom gradu za Beogradski maraton

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed