TreningVesti

Pjelista: Muzika za polumaraton

41 komentar

Pripremete se za prolećnu trkačku sezonu? Isplanirali ste gde ćete ići na polumaraton, odabrali ste plan treninga i strpljivo napredujete ka svom cilju. Ipak, da li imate baš sve što vam je potrebno?

Koliko vam se puta desilo da se iznervirate jer morate da menjate pesme na svom plejeru dok trčite. Došli smo na ideju, da pokrenemo inicijativu, da do 21. aprila i beogradskog maratona svi zajedno napravimo jednu playlistu u trajanju od oko 2 sata koja će pomoći svim trkačima kojima je prvi put i davati im tempo i podršku da završe trku.

Želimo da učestvujete u ovoj akciji i postavite ili spisak pesama ili link do pesme na youtube-u, u komentarima, kako bismo mogli da skinemo što veći broj pesama i onda sve to lepo upakujemo u jedan mix koji ćemo podeliti sa vama pred maraton. Akcija će trajati do početka aprila, kako bismo imali dovoljno vremena da napravimo mix i prosledimo ga vama.

Trčanje.rs će dati sve od sebe da pronađe načina da odštampa određeni broj majica sa sloganom akcije (možete da predlažete i svoje ideje). Zamislite na primer stotinak ljudi koji se prepoznaju i zbližavaju jer su eo nečega zajedničkog, ne samo maratona već jedne ekipe koja “zajedno trči polumaraton”

Za početak evo i prvog predloga – čitaj ovo ćete sigurno slušati 🙂

Don’t stop the Rock Downtown Run
Obeleženo dve godine postojanja ARK Somaraton
Tags: , , , ,

Povezani članci

41 komentar. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed