Pripremete se za prolećnu trkačku sezonu? Isplanirali ste gde ćete ići na polumaraton, odabrali ste plan treninga i strpljivo napredujete ka svom cilju. Ipak, da li imate baš sve što vam je potrebno?

Koliko vam se puta desilo da se iznervirate jer morate da menjate pesme na svom plejeru dok trčite. Došli smo na ideju, da pokrenemo inicijativu, da do 21. aprila i beogradskog maratona svi zajedno napravimo jednu playlistu u trajanju od oko 2 sata koja će pomoći svim trkačima kojima je prvi put i davati im tempo i podršku da završe trku.

Želimo da učestvujete u ovoj akciji i postavite ili spisak pesama ili link do pesme na youtube-u, u komentarima, kako bismo mogli da skinemo što veći broj pesama i onda sve to lepo upakujemo u jedan mix koji ćemo podeliti sa vama pred maraton. Akcija će trajati do početka aprila, kako bismo imali dovoljno vremena da napravimo mix i prosledimo ga vama.

Trčanje.rs će dati sve od sebe da pronađe načina da odštampa određeni broj majica sa sloganom akcije (možete da predlažete i svoje ideje). Zamislite na primer stotinak ljudi koji se prepoznaju i zbližavaju jer su eo nečega zajedničkog, ne samo maratona već jedne ekipe koja “zajedno trči polumaraton”

Za početak evo i prvog predloga – čitaj ovo ćete sigurno slušati :)