Vesti

OSVOJITE PATIKE ZA TRčANJE – Dajte ime Trčanje.rs SHOP-u!

Nema komentara

Ukoliko trčite duže od 3 meseca, oprema za trčanje je sigurno jedna od vaših neizbežnih tema. Gde, kako, koje i za koliko novca kupiti patike, satove i tekstil za trčanje samo su

Trčanje.rs SHOP vidimo kao najbolji domaći katalog izabrane trkačke opreme. Trčanje.rs SHOP objedinjuje najbolju ponudu trkačke opreme kategorisane i sortirane po kriterijumima od trkača za trkače.

Šta je Trčanje.rs SHOP?

KATALOG PROIZVODA – U prvoj fazi Trčanje.rs SHOP je trkački izlog. Plan 2. faze razvoja kataloga jeste online prodaja, kao mesto gde ćete moći dirktno da naručite traženu robu.

TRKAČKA PRETRAGA – Za razliku od standardnih online prodavnica u kojima su trkačke patike samo deo asortimana,  Trčanje.rs SHOP ima probrane modele, povoljnije i sortirane po nameni, opisane pronacijom, amortizacijom, terenom i drugim važnim parametrima.

KUPI – Dugme „Kupi odmah“ vas vodi do online prodaje ili sajta dobavljača gde možete pazariti pregledanu robu ili uslugu. Partner za trkačku opremu nam je online prodavnica Đak sporta.

Primer jednog proizvoda

Predstavite vaš proizvod-uslugu

Trčanje.rs SHOP je otvoren za sve distributere brendova koje se ne mogu (ili se jako teško) naći u običnim radnjama. Ukoliko i vi imate zanimljiv proizvod ili uslugu za trkače pišite nam na kontakt@trcanje.rs

Osvojite patike – dajte ime Trčanje.rs SHOP-U!

Možda nam vi baš možete pomoći i dati ime!

SHOP je radno ime trkačkog kataloga i buduće online (i offline) trkačke prodavnice! Ni mi ne volimo engleske reči, ali za sada je to naša najbolja ideja. Dodatno, nemamo ni slogan za SHOP, a za sada razmišljamo jako nekreativno „najbolje za trčanje“.

Ukoliko vi imate predlog, ostavite komentar na tekst ili nam pošaljite predloge na kontakt@trcanje.rs. Predlog treba da sadrži:

  • Ime
  • Slogan (jedna rečenica, brend moto, hashtag… ili slično)

Najbolju ideju svakako nagrađujemo, a ukoliko nam se neki od vaših ideja svidi i ukoliko odlučimo da je preuzmemo,  dobićete poseban pomen pri lansiranju! Odluka će biti doneta 28. februara 2017. godine, a pobednik-ca će dobiti patike za trčanje po izboru iz shopa!

Pao svetski rekord u polumaratonu (žene) tempo je neverovatan!
Trka za Vladu: podržite Ultramaraton za život!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed