Trke

Samsung Hope Relay – danas na Adi u 16h

Nema komentara

Update: Posetili smo danas Adu, a svratite i vi u 16h kada počinje Trka nade. Spremljena je bina, verujemo i sa bogatim programom, tu su i niz propratnih aktivnosti koje će vas zabaviti ali i upoznati sa ovom sjajnom akcijom. Pošaljite nam vaše utiske i fotke sa dešavanja večeras na našu FB stranicu!

Samsungova „Trke nade“ biće održana na Adi Ciganliji u subotu, 09. juna sa početkom u 16.00 sati, pa vas pozivamo da tog dana posetite Adu da uz podršku srpskih olimpijaca i brojnih poznatih ličnosti zvaničnom trkom označimo početak ove humanitarne akcije. Po završetku trke svi posetioci biće u prilici da slušaju koncert grupe „Neverne bebe“ i druže se sa ambasadorima projekta i decom iz SOS Dečijih sela.

http://www.youtube.com/watch?v=bwUtDEb62fM&feature=player_embedded

Samsung vas poziva da trčite u dobrotvorne svrhe koristeći novu sportsku aplikaciju „Hope Relay“ i pomognete u prikupljanju novca za SOS Dečija sela u Srbiji. Za svaka vaša tri pređena kilometra kompanija Samsung Electonics donira 100,00 RSD a prikupljeni novac će, zajedno sa Samsung proizvodima, biti doniran deci iz ovih ustanova.

„Hope Relay“ karavan zatim će posetiti Niš (12. jun), Kragujevac (13. jun) i Novi Sad (14. jun). Specijalno dizajniran kamion-bina biće parkiran u centru ovih gradova, a svi prisutni moći će da se priključe trci i na taj način daju svoj doprinos Samsungovoj plemenitoj inicijativi.

Samsung Hope Relay traje od 09. juna do 12. septembra , a aplikacija se može besplatno preuzeti sa Samsung Apps i Play Storea.

Brisel, trka i ja
Povedi svoju grupu na trčanje – Postani NIKE+ PEJSER!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed