Trke

5. Štafetna trka sportskih prijatelja

Nema komentara
Klikni za detaljniju mapu

Atletski klub Mladost iz Latkovića organizuje u nedelju, 24. oktobra 2010. godine od 12 sati petu po redu štafetnu Trku sportskih prijatelja na trasi Ljig- Cvetanovac- Jajčić- Latković, čija je ukupna dužina staze 7km 14m 26cm.

Start je kod zgrade bivše Železničke stanice u Ljigu. Prvi takmičar trči kroz Ljig stazom dužine tačno 1715m, drugi kroz Cvetanovac u dužini od 2308,33m, treći u Jajčiću 2179,96m i četvrti u Latkoviću- od sredine mosta na Kacapi do cilja kod Lipe severno od zgrade bivše Železničke stanice- koja se nalazi u centru sela, gde je i cilj tradicionalne Novogodišnje trke u dužini od 810,97m.

Štafete se slobodno formiraju – mogu biti klupske, školske, međuklupske i mešovite. Mogu biti muške, ženske i miks štafete, mogu ih sačinjavati takmičari svih kategorija- od pionira do veterana, s tim što se svi takmiče u istoj konkurenciji – nema podele po kategorijama. Članovi štafeta trče deonice različite dužine, zavisno od toga gde počinje i gde završava mesto kroz koje trče.

Prijavljivanje se vrši najkasnije 1 sat pre starta trke, kako bi mogle na vreme biti uvršćene u startnu listu, a članovi štafeta na vreme raspoređeni po izmenama.

Nagrade: Članovi prve tri štafete dobiće medalju i diplomu, a četvrtoplasirane po knjigu i diplomu, jer pobedničko postoje AK Mladost Latković ima 4 stepenika za proglašenje najboljih.

AK Mladost- Latković, Ibarska 1, 11561 Dudovica-selo Latković

  • Vladan Srećković, presdednik sportskog saveta
  • Milan Damnjanović, predsednik predsedništva
  • Milovan Damnjanović, sekretar
Program za Ljubljanski (polu)maraton: 8/8
Savski polumaraton 2010.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed