Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

BESPLATNO učešće za SVE ruske i ukrajinske trkače na Pelister Unique Trail-u!

Nešto novo i atraktivno na trail mapi Balkana! Trka koja pretenduje da postane najizazovnija u regiji – Pelister Unique Trail Marathon. Prenosimo poziv organizatora, pa procenite sami:

Dobrodošli planinski trkači na novu trku na skrivenom dragulju na samom jugu Makedonije.

PELISTER UNIQUE TRAIL MARATHON, održava se u celosti u Nacionalnom Parku Pelister i velikom delu planinskog masiva Baba u blizini grada Bitolja.

Baba planina je poznata po svom alpskom karakteru, sa nepresušnim jezerima iznad 2000 m nadmorske visine, širokim livadama, gustoj šumi sa endemičnim i do 40 m visokim Molika borovima, kamenitim morima i besprekorno trasiranim planinarskim stazama.

This image has an empty alt attribute; its file name is pelister-ultra-trail-ski-centar-790x499.png
Sportski život je duga borba kao maraton, isprepleten sa mnogim teškoćama na svakom koraku.

Učestvujte na jednoj od 3 unikatne trke koje vam pored neopisivog doživljaja donose i ITRA poene!

Za ljubitelje brzog ili za one koji jednostavno žele uživati u danu, ili su početnici u trejlu, tu je najkraća distanca od 20 KmPELISTER TRAIL.

Ozbiljan izazov vam nudi srednja staza od 47 Km i 3400D+, PELISTER ULTRA. Staza koja će vas odvesti do srca Nacionalnog Parka i visine od 2600m!

I svakako staza sa najvećom visinskom razlikom u Makedoniji, 5600D+ i 104 Km –  PELISTER ULTRA XTR! Staza koja nudi sve što mora imati jedna epska ultra!  

This image has an empty alt attribute; its file name is pelister-ultra-trail-02-790x476.png
Pelister ULTRA

Sportski život je duga borba kao maraton, isprepleten sa mnogim teškoćama na svakom koraku. A kad savladaš i ostaviš iza sebe ono što si počeo postaješ – unikatan.

Unique Trail Maraton na Pelisteru nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Sve više sportskih federacija i udruženja banuje Ruske sportiste. ALI, i Ruski i Ukrajinski trkači su pozvani da se registruju na PELISTER ULTRA trail besplatno!

Čekamo vas 17. i 18.06.2022. (fbk event)

Do 31. maja su otvorene prijave!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Trke

Polar Night Halfmarathon je polumaraton koji se održava jednom godišnje od 2004. u Tromsou, u Norveškoj. Trka se održava početkom januara, tokom polarne noć...

Trke

U organizaciji Atletskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu ASB otvara novu atletsku sezonu. U mesecu januaru, u Atletskoj...

lifestyle

Profesor Petrovic Saša iz Paraćina je u prethodnom periodu realizovao nekoliko trka što u regionu, što međunarodnih gde je promovisao, kroz ideju sporta i...

Vesti

Da li biste trčali najhladniji maraton na svetu? 21. januara prošle godine, 65 trkača se takmičilo na “Pole of Cold” u Sibiru u Ojmjakonu...