blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

BESPLATNO učešće za SVE ruske i ukrajinske trkače na Pelister Unique Trail-u!

Nešto novo i atraktivno na trail mapi Balkana! Trka koja pretenduje da postane najizazovnija u regiji – Pelister Unique Trail Marathon. Prenosimo poziv organizatora, pa procenite sami:

Dobrodošli planinski trkači na novu trku na skrivenom dragulju na samom jugu Makedonije.

PELISTER UNIQUE TRAIL MARATHON, održava se u celosti u Nacionalnom Parku Pelister i velikom delu planinskog masiva Baba u blizini grada Bitolja.

Baba planina je poznata po svom alpskom karakteru, sa nepresušnim jezerima iznad 2000 m nadmorske visine, širokim livadama, gustoj šumi sa endemičnim i do 40 m visokim Molika borovima, kamenitim morima i besprekorno trasiranim planinarskim stazama.

This image has an empty alt attribute; its file name is pelister-ultra-trail-ski-centar-790x499.png
Sportski život je duga borba kao maraton, isprepleten sa mnogim teškoćama na svakom koraku.

Učestvujte na jednoj od 3 unikatne trke koje vam pored neopisivog doživljaja donose i ITRA poene!

Za ljubitelje brzog ili za one koji jednostavno žele uživati u danu, ili su početnici u trejlu, tu je najkraća distanca od 20 KmPELISTER TRAIL.

Ozbiljan izazov vam nudi srednja staza od 47 Km i 3400D+, PELISTER ULTRA. Staza koja će vas odvesti do srca Nacionalnog Parka i visine od 2600m!

I svakako staza sa najvećom visinskom razlikom u Makedoniji, 5600D+ i 104 Km –  PELISTER ULTRA XTR! Staza koja nudi sve što mora imati jedna epska ultra!  

This image has an empty alt attribute; its file name is pelister-ultra-trail-02-790x476.png
Pelister ULTRA

Sportski život je duga borba kao maraton, isprepleten sa mnogim teškoćama na svakom koraku. A kad savladaš i ostaviš iza sebe ono što si počeo postaješ – unikatan.

Unique Trail Maraton na Pelisteru nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sve više sportskih federacija i udruženja banuje Ruske sportiste. ALI, i Ruski i Ukrajinski trkači su pozvani da se registruju na PELISTER ULTRA trail besplatno!

Čekamo vas 17. i 18.06.2022. (fbk event)

Do 31. maja su otvorene prijave!

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Najave trka

Odložena više puta, Pelister Unique Trail Marathon trka se najzad održava ovog juna! Prenosimo poziv organizatora, pa procenite sami: Ako je odloženo, ne znači...

Trening

Postoje dva osnovna načina za merenje trčanja: vreme i razdaljina. Mnogi trkači daju prednost jednom nad drugim. Postavlja se pitanje da li je vreme...

Vesti

Trkači iz Srbije na Bostonskom maratonu – Na juče održanom 126. Boston maratonu je i naš region imao svoje predstavnike. Najbrži među njima je...

Rezultati trka

Bostonski maraton 2022 se posle više od 1000 dana vratio u svoj tradicionalni termin, na američki dan patriota. Videli smo još jednu uzbudljivu trku...