Akcija Trčanje.rs: Postani Deo Ekipe Trčanje.rs i osvoji besplatnu startninu za Beogradski maraton 2012. Svako ko posatane član Trčanje.rs i uplati godišnju članarinu (manje od 500 dinara mesečno) pored svih prednosti koje dobija članstvom u Trčanje.rs osvaja i besplatnu startninu za 25. Beogradski maraton. 

Jubilarni 25. Beogradski maraton 2012 održaće se u nedelju 22. aprila 2012. godine. Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji koja je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd.

25. Beogradski maraton će između ostalog biti i prvenstvo balkana u maratonu. Beogradski maraton je svrstan u grupu trka čiji će rezultati biti uzeti u obzir kao validni za olimpijsku normu.

Prijavljivanje za Beogradski maraton 2012

E-mail prijavljivanje trajaće do 10. aprila 2012. Lokaciju i radno vreme prijavnog centra, na kom će se podizati i startni paketi, organizatori će naknadno objaviti.

Startnina i stratni paket

Startnina za učešće na 25. Beogradskom maratonu iznosi 1000,00 RSD za drćavljane srbije i 3000,00 (30 EUR) za rezidente drugih drćava.

U startni paket jubilarnog Beogradskog maratona (maraton i polumaraton) su uključeni:

  • majica
  • startni broj sa čipom
  • program (mapa)
  • diploma
  • medalja
  • okrepa
  • voda
  • pasta party

Staza Beogradskog maratona 2012

Oficijalna mapa maratona i polumaratona. Grafika: bgdmarathon.org

Kako se pripremiti za Beogradski maraton

Za sve trkače kojima je cilj da na Beogradskom maratonu istrče svoj prvi polumaraton RRC Trčanje.rs je podelilo besplatan program priprema za polumaraton u trajanju od 16 nedelja.

Oni koji će u Beogradu trčati maraton besplatne planove mogu da pronađu ovde

Za sve sugrađane koji kao cilj imaju da istrče trku zadovoljstva na 5km, a do sad se nisu bavili trčanjem, napravili smo plan priprema “Pretrčati prvih 5km u kontinuitetu”

Ukoliko vam je potrebna podrška individualni plan, savet trenera ili ćelite da vam trčanje bude zabava, javite nam se i pridružite na treninzima RRC Trčanje.rs