Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Ko kaže da nema trka? Istrči sutra vanrednu individualnu trku kao podršku svima koji boluju od Plućne hipertenzije

“Trka nade” koja je trebalo da se održi narednog vikenda, naravno odložena je zbog korona virusa, ali u utorak 05.05.2020. moćićete da se prijavite za “sestru” trku koja je nastala u ovoj vanrednoj situaciji. Trčite za humani cilj, a možda osvojite i medalju ili nagradu!

Prenosimo najavu organizatora:

INDIVIDUALNA (POJEDINAČNA) VANREDNA TRKA – OSTANI BEZ DAHA ZA PLUĆNU HIPERTENZIJU

Povodom Svetskog dana Plućne hipertenzije 05.05, održaće se posebna trka, kao podrška svima koji boluju od Plućne hipertenzije.
Držeći se pre svega preporuka nadležnih organa i stručnih službi, o zabrani o javnom okupljanju, pozivamo vas sve, da svako ponaosob, ko želi 05.05. može za sebe izaći i istrčati jedan “trening”, bilo gde i bilo kada toga dana. Ukoliko izađe više vas toga dana, dobićemo jednu virtuelnu individualnu vanrednu trku 😊 .

Trka nade
Detalj sa prošlogodišnje trke na Košutnjaku

PRAVILA I NAGRADE!

PRAVILA o učestvovanju na “trci” su sledeća i potrebno je, da biste pravilno bili “prijavljeni” i osvojili neku od nagrada, obavezno uraditi sledeće:

1. Istrčati dužinu od najmanje 5 km (simbolično zbog datuma na koji se trka održava 05.05. ), na mestu koje samo vi odaberete za sebe i vreme koje vi odaberete, odnosno kada vam odgovara. Ali je važno da bude 05.05!

2. Poslati nam “dokaz” da ste baš 05.05. istrčali dužinu od minimum 5 km (vreme za koje ste istrčali nije toliko važno)

3. “ Dokaz” mora sadržati sledeće:
a. Fotografiju/e sa trčanja 05.05.
b. Sliku ekrana (Screen shot) sa mobilnog telefona ili sata ili bilo koje druge aplikacije koja će dokumentovati pređenu kilometražu tog datuma 05.05. Ukoliko nemate aplikaciju koja pokazuje i datum, verujemo vam na reč! :)
c. Na vašoj FaceBook stranici i/ili Instagramu, u postu potrebno je da nas tagujete! Na: Facebook- u sa ” @inspired by HOPE “ i/ili na Instagramu “ @inspiredbyhopeteam “ I to objavite 05. ili najkasnije 06.05
d. U tekstu na vašem postu je potrebno da napišete “OSTANI BEZ DAHA ZA PLUĆNU HIPERTENZIJU”

NAGRADE!

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Prijave” za trku nema i prijava je potpuno besplatna 😊
Svako ko ispuni uslove iz sve 3 tačke iz “PRAVILA” će osvojiti nagrade i to:

1. DIPLOMA! – Svi učesnici će dobiti posebnu elektronsku Diplomu kao znak zahvalnosti od svih osoba koje boluju od Plućne hipertenzije.

2. MEDALJE! – 200 trkača koji budu pretrčali najduže distance (vreme nije važno) osvojiće posebno dizajniranu i izrađenu MEDALJU samo za ovu priliku

3. MAJICA! – 100 trkača koji tog dana budu pretrčali najduže distance (vreme nije važno) će osvojiti specijalno dizajnirane za ovu priliku, trkačke “dry fit” majice. Svaka majica će biti PERSONALIZOVANA , što znači da će svako dobiti svoje ime na majici i biće izrađena samo za njega 😊

4. OBAVEZNO! Je da svi koji budu učestvovali na TRCI da na email: officephserbia@gmail.com je potrebno da nam dostavite nakon ispunjenja prve 3 tačke iz “PRAVILA”, vaše fotografije, vaše podatke, ime i prezime, adresu, broj mobilnog telefona, kako bismo mogli da vam pošaljemo Diplome, medalje (za prvih 200 sa najdužom distancom), a za onih 100 koji istrče najduže distance i veličinu majice. (muška/ženska)

5. Spisak onih koji su osvojili medalje i majice će biti objavljen 07.05 na FB stranici Plućna hipertenzija Srbija

6. PEHARI! : Snimak ekrana (Screen shot) sa vašom objavom od 05.05 ili 06.05. na kojima se vidi i broj lajkova (sviđanja), možete nam poslati 07.05. do 12h. Prva 3 posta koji budu imali najviše lajkova, (bilo FB ili Instagram) će osvojiti i POSEBNE PEHARE!

Učestvovanjem u virtuelnoj trci ćete biti deo globalnog projekta, koji se sprovodi u još 80 zemlja širom zemljine kugle, koji ima za cilj da podigne svest o Plućnoj hipertenziji i ukaže na značaj uspostavljanja što ranije dijagnoze, koja je ključna u preživljavanju obolelog, kao i korišćenje adekvatne terapije. Bez adekvatne terapije, prosečan životni vek osobe sa PAH je kraći od 2,5 godina.

Za sve dodatne informacije, kontakt Mirko 060 333 8 342

Advertisement. Scroll to continue reading.

5 Comments

5 Comments

 1. Milos

  04.05.2020 at 19:16

  Da li moze da se uradi share na instagram story ili mora instagram post?
  pozdrav

 2. Mara Krang

  04.05.2020 at 21:38

  Šta se radi u slučaju ako takmičar nema društvene mreže?

  • Uroš Zmijanac

   05.05.2020 at 07:32

   Maro, možeš da se javiš organizatorima trke i postaviš ovo pitanje. Verujem da će imati rešenje. Za sve dodatne informacije, kontakt Mirko 060 333 8 342 ili preko msn.
   Pozdrav

   • Mara Krang

    05.05.2020 at 10:07

    Hvala najlepše, upravo rešavam taj problem. :)

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Najave trka

Planinarski klub “Železničar – Inđija” vas poziva da udružimo snage u zajedničkoj misiji i skupimo sredstva za Milu. Humanitarna trka će se održati u...

Vesti

Humanitarni krug je druzenje pod sponzorstvom Ridge (@ridgebackinu i @ridge4charity) koja za svakog ucesnika donira 1000rsd u humanitarne svrhe za fizikalne terapije koje su...

Gedžeti za trčanje

Polako se sve vraća u normalu, bar na prvi pogled. Prošlog meseca, Nike je zaposlenima prikazao novi plan povratkau kancelariju koji je došao tačno...

* Naslovna

Imunitet ili imuni sistem predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma, koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela. Deo sistema nam je dat,...