Vesti

DIONYSUS Experience božanstvene vinske avanture od sada možetete iskusiti i na bajsevima. [Saradnja sa USPIDE DOWN gravel zajednicom]

Nema komentara

U nedelju 2. oktobra u Šumadiji održana je drugi po redu DIONYSUS Experience Šumadija. Šumadija, kao vinski region i vinarija Tarpoš bila je domaćin za 100 ljubitelja vina i prirode. Oni najmlađi u srcu, a ispostavilo se da je to većina učesnika, ostala je do kasno na žurci koja se odigrala ispod hrasta starog 300 godina, a koju su napravili braća Šćepanović. 

Ono što je bilo novo ovog puta jeste što je i prvi put organizovana drugačija staza za bicikliste i to u saradnji sa Serbia Upside Down. Ova mlada, grassroot bike ekipa, ima za cilj da Srbiju predstavi strancima kroz prelepe višednevne bajk ture, kampove i fotografije Srbije. 

“Skupina kreativaca, IT-jevaca i digitalnih nomada pravo je osveženje na bajk sceni koja vapi za netakmičarskim događajima i modernom estetikom. Bilo je prosto prirodno da se povežemo, kako bi i biciklisti mogli da otrkiju šta znači božansvena avantura. Mislim da ćemo iz ovog partnerstva svi mnogo naučiti i dobiti, a najviše ljudi koji dolaze u Srbiji da je iskuse na jedan autentičan, aktivan i hedonistički način.” – rekao je Veroljub Zmijanac, koji je jedan od pokretača Dionysus Experience. 

 

Nemanja Čedomirović, suosnivač Serbia Upside Down je dodao: „Kreirali smo Upside Down da bismo oktrili i nama i našim prijateljima iz inostranstva najlepše šljunkovite predele u selima i prirodnim rezervatima Srbije, kao i da uspostavimo avanturističku biciklističku infrastrukturu koja služi lokalnoj zajednici i turistima“. 

Ukoliko ste spremni da zakoračite u svet aktivnih vinskih iskustava priključite se DEX zajednici na Viberu ovde, a za sve vas koji vozite ili nameravate da vozite bicikl sa grupom, SUD newsletter je u futeru sajta

Prolazak kroz cilj može da sačeka! Španski trkač sačekao 30 sek pre nego što je prešao cilj
BiH Trkačka Konferencija Banja Luka 2022.
Tags: , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed