Vesti

Super trčanje i druženje u okviru Nike Running Cluba

Nema komentara

Počele su pripreme za Nike City Run. Ideja je da u okviru treninga spremimo što više ljudi da istrči 5 km, što je distanca za koju misilmo da je taman za početnike da istče/džogiraju prvu trku, ali i one malo iskusnije da urade dobru trening/trku.

Takođe, želja nam je da i iskusni trkači i trkačice budu podrška za sve one koji bi se oprobali u trčanju, i da kroz Nike Running Club, pružimo podršku i odgovore za sve one koji se još uvek dvoume da li da krenu sa trčanjem i učestvuju na zvaničnoj trci!

Nike Running Club nedeljom pored laganog treninga trčanja, podrazumeva i edukativni deo (sedimo na lejzi begovima i razgovaramo o temama kao što su pravilno oblačenje za trening, o patikama, trci.. iskustvima), konsultacije sa trenerom, plan trčanja i druženje.

Plan trčanja znači, da će svako ko bude izabran da učestvuje u nedelju, ali i svako ko bude došao na Nike Free Run utorkom dobiti jednomesečni plan treninga da se spremi da lagano istrči 5k!

Svaki učesnik Nike Running Club treninga dobija i majicu, osveženje, 20% popusta na running kolekciju, a da biste dobili pozivnicu neophodno je da se prijavite putem ovog kratkog formulara. Vidimo se i iskoristite jedinstvenu priliku da se upoznate sa trčanjem, ali i novim ljudima.

Za sve info pratite FB/NikeRunningSrbija.

Još 7 dana do Sombora
Trčanje.rs dobilo zahvalnicu povodom 24. Beogradskog maratona

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed