Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

Proslavljena godišnjica Somaratona

Atletsko rekreativni klub „Somaraton“ je, u Studentskom domu „ Dr. Zoran Đinđić“, sedamnaestog februara, na svečan način obeležio svoj prvi rođendan. Uz dvadesetak prisutnih članova Kluba i gostiju, na svečanosti su govorili Damir Marković i Vlado Jerković, članovi Upravnog odbora ARK „Somaraton“. Poseban deo bio je posvećen predstojećem, 32-om po redu Somborskom maratonu, koji će, uz najavljene brojne novine, kako u organizacionom, tako i u takmičarskom smislu, vrlo brzo svojim kvalitetom i brojem trkača stati „rame uz rame“ sa mnogo poznatijim Novosadskim i Beogradskim maratonom.

Arpad Šarkezi je tom prilikom predstavio novi/stari veb sajt: www.somaraton.org.rs, koji će u bliskoj budućnosti, osvežen i modernizovan, biti pristupačan, kao i do sada, svima onima koji vole maratonske trke, ali i onima koji tek nameravaju da se bave , bilo rekreativnim, bilo takmičarskim trčanjem, uz obilje informacija iz sveta trka u Vojvodini, Srbiji, ali i u Regionu.

Naravno, nije izostala ni slavljenička torta, za koju se tražio „tanjir više“. Slavlju su, ispred Sportskog saveza opštine Sombor, prisustvovali Vladimir Lalošević i Aleksandar Marković. Posebno, vrlo prijatno iznenađenje, bio je naš prijatelj maratonac iz Subotice, Sebastijan Seba Ludaić, koji, jednostavno, kako sam kaže, nije mogao da odoli, a da ne dođe i na taj način uveliča slavlje somborskih dugoprugaša, popularnih „ puževa“.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci