Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vesti

PODRŽI NAŠE NAJBOLJE: DIVAC FONDACIJA POZIVA 5 IZUZETNIH KOMPANIJA

Vest dana: Otvara se VIP CHARITY ZONA na Belgrade Business Run trci!

Pet društveno najodgovornijih kompanija imaće jedinstven VIP status na trci, sopstvenu zonu za uživanje i druženje u okviru “BBR Grada”, startno-ciljne zone na trci, 13. juna 2019. godine.

Beogradski trkači klub i Fondacija Ane i Vlade Divac na Belgrade Business Run trci prikupljaju novac za Divac Stipendije kroz koji će biti pružena podrška izvrsnim srednjoškolcima koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica.

Uplatom od  110.000,00 RSD donirate godišnju stipendiju za jedno izvrsno dete. Možda će baš ova mlada osoba, nakon školovanja, uraditi nešto jako dobro u životu i nastaviti lanac podrške izgradnji kompetencija koje su našoj zemlji prekopotrebne.

Donacijom vaša kompanija dobija niz pogodnosti:

 • Sopstveni šator 5x5m gde možete da ostavite stvari i uživati u klopi/piću
 • Frižider Powerade-a, sportskog napitka za osveženje posle trke
 • Frižider piva, ukoliko više volite ovu vrstu okrepe
 • Sto za masažu i masera koji će masirati vaše zaposlene nakon trke
 • Zahvalnicu
 • Statuu Beogradskog Pobednika, našeg oskara zahvalnosti
 • Meeting point za sve vaše zaposlene među 5000 drugih učesnika
 • Upečatljivu vidljivost na samom događaju
 • Saopštenje za medije koje ćemo poslati zajedno sa DIVAC Fondacijom
 • Moguće pojavljivanje vašeg predstavnika na konferenciji za štampu u nedeljama nakon događaja.
 • Jačanje pozicije poslodavca među svojim zaposlenima kao brižne kompanije (employee brending)
 • Možda manje važno, ali veoma praktično: ukoliko bude padala kiša kao prošle godine, ovo će puno značiti za sve vaše zaposlene i kolege navijače :)

U VIP CHARITY ZONI imamo mesta za 5 šatora: ukoliko želite da vaša kompanija bude u VIP Charity zoni požurite i pozovite nas na 064 2399 553 ili nam pišite nam na kontakt@serbiabusinessrun.com kako bismo omogućili potpisivanje ugovora o donaciji direktno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac.

I zaposleni pojedinci mogu da pomognu:

Kupovinom startnih paketa vaše kompanije su uradile nešto dobro za podršku vama da se bavite redovnom fizičkom aktivnošću. Možda i vi, kao pojedinac ili tim kolega i koleginica, možete pomoći mlade ljude kako bi nastavili školovanje. Donirajte bilo koji iznos direktno Divac fondaciji, putem formulara na www.divac.com/donirajte (iz padajućeg menija odaberite opciju Divac Stipendije).

Veroljub Zmijanac, generalni direktor Serbia Business Run-a, povodom ove inicijative:

Najznačajniji resurs kojim raspolažemo na Belgrade Business Run je zajednica kompanija koje brinu o sebi i svojim zaposlenima. Jedan korak dalje, za naš organizacioni tim je da toj poslovnoj zajednici pružimo mogućnost da uradi nešto još bolje i doprinese društvenoj zajednici. Zato je važno da imamo Fondaciju Ana i Vlade Divac na ovom događaju. 

Kroz Serbia Business Run mi podržavamo stvari koje su pozitivne i u oblasti edukacije i daljeg napretka biznis zajednice. Pa su i Divac stipendije za školovanje mladih talenata koji će svojim znanjem u budućnosti unapređivati poslovanje i doprineti daljem razvoju Srbije, jako važne za sve nas kao društvo. Trudićemo se da uvek podržavamo projekte koji dugoročno mogu da poboljšaju stanje naše zemlje. 


Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

U petak, 23. decembra na Savskom keju održana je “Trka za šume” velika akcija pošumljavanja u okviru koje je zasađeno 250 stabala (100 zimzelenih...

Vesti

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija kojeposluju u...

Najave trka

Serbia Business Run je najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji! U seriji je do sada učestvovalo preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih. Trke se održavaju...

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...