Vesti

Jevrosimović: Novi sajt, moj poklon atletici

8 komentara
Novi sajt Atletskog saveza Srbije
Novi sajt Atletskog Saveza Srbije

Atletski savez Srbije promovisao je novi internet sajt, sa ciljem da ostvari bolju komunikaciju između saveza, klubova, trenera i sudija.

Predsednik ASS Veselin Jevrosimović istakao je da je redizajnirana internet stranica (www.ass.org.rs) njegov „poklon srpskoj atletici“.

„Kada sam postao predsednik ASS, uočio sam da komunikacija između saveza, klubova, trenera i sudija nije na zavidnom nivou, što dovodi do neinformisanosti i loše radne klime. Na Izbornoj skupštini sam obećao promenu vizuelnog identiteta, ali i interaktivan odnos sa svim atletskim subjektima“, rekao je Jevrosimović.

On je saopštio da je na izradi sajta rađeno dva meseca i da vrednost investicije iznosi 30.000 evra.

Promociji sajta, u sedištu kompanije „Komtrejd“, prisustvovali su i bacačica diska Dragana Tomašević i bacač kugle Luka Rujević.

Kako se motivisati za trčanje
Najava rialiti programa: MARATON MARATONA

Povezani članci

8 komentara. Leave new

 • Бошко Ступар
  oktobar 9, 2009 16:32

  Ajaaaaaaaooooo kakav blam! 🙂 Mislim, mene bi bilo sramota da kazem 3000e za takav sajt, ali ovo 😀 Ovo je da se valjas od smeha! Predsednik ASS – zadnjica (moram da budem fin i ostanem na temi 😉 )

  Upravo ovakve stvari grobare nas sport i sve ostale neprofitne investicije. Neko od njih ostvaruje debeo profit. Sta dete zna sta je 200kg… Covece… 🙂 I dalje mi je smesno 😀

  Odgovori
 • Verovatno sajt ne košta 30.000€. Uzgred http://www.trcanje.rs verovali ili ne košta za sada par hiljada dinara i puno entuzijazma :))

  Elem, dobro je da na visokim pozicijama imamo ljude koji su stručni u svojoj oblasti, pri tome uspešni biznismeni. Jedan mecena za propalu srpsku atletiku je velika stvar. Mislim da je gospodin Jevrosimović dobar primer kako i šta bogati ljudi mogu da urade za ovaj sport.

  Verujem da ćemo i mi ovde sa konkretnim predlogom (tipa organizacija trke zadovoljstva ili slično) uspeti da ostvarimo saradnju i dobijemo odgovarajuću pomoć od ASS.

  Always look at the bright side of life :))

  Odgovori
 • Damir Markovic, Sombor
  oktobar 9, 2009 20:55

  Sve je ok…nece biti nikakvih posledica mi imamo pravo na slobodan govor, naravno da je raspalio ali neviđeno..zamisli 30000 evra…eeee.Samo nek izbaci 4 nule i možda poverujemo.

  Odgovori
 • Ma naravno… Dokle god ste svojim imenom i prezimenom na sajtu sve dozvoljeno :))
  http://www.e-novine.com/drustvo/30774-Prva-presuda-blogera.html

  Odgovori
 • Potpuno se slažem da otvoreno treba napasti sve pokušaje iskrivljivanja istine i prikazivanje činjenica u potpuno netačnom i preuveličanom obliku. On je korektan i ispravan što pokušava da provuče priču o 30000 evra, a mi smo nekorektni i nepošteni što to komentarišemo?
  Takođe podržavam potpisivanje komentara punim imenom i prezimenom. Naravno vređanje i nekulturno izražavanje u potpunosti izbaciti iz komentara.
  Jedan moj prijatelj, inače novinar i dopisnik, rekao mi je jednom: u novine se svašta piše i objavljuje i nema mogućnosti da čitalac kaže svoje mišljenje, dok sajt ostavljena mogućnost da i čitalac prokomentariše određenu informaciju. Recimo na ovu vest sam i ja puk’o: http://www.subotica.info/eventview.php?event_id=29708

  Odgovori
 • Бошко Ступар
  oktobar 10, 2009 10:12

  Ja sam softver inzenjer, kao i Veroljub i mene vredja kad neko pokusa da mi podvali tako neku cifru. Daj boze da neko ulozi 3000e u sajt pa da vidis kako ce da izgleda. Evo ITU sajt (svetske triatlonske unije) ima ogromnu bazu podataka sa svim takmicarima koji su se ikada takmicili na trkama svetskog kupa i sa svim rezultatima koji su tako organizovani u bazama podataka da mozes najrazlicitije poglede da potrazujes a rezultat ce ti se kompajlirati i dobices sta si trazio.

  Da mi neko kaze da ovo vredi 30000e mozda bih i poverovao…
  http://www.triathlon.org/
  I to samo zato sto bih poverovao da su kupili svoje server racunare i placaju SOPSTVENE razvojne timove za takav sajt.

  Ova vest je za svaku osudu jer je pljuvanje nama u lice. Neka kaze neko ako ima informaciju koliko je ukupno ulozeno para u Srpksu atletiku u protekloj godini – daj Boze da je 30000e, i onda ti dodje neko i kaze da smo u svetskoj ekonomskoj krizi izdvojili tu cifru kako bi podigli kvalitet atletike kroz informacione tehnologije. Ma dajte molim vas…

  NE TREBA BRE CUTATI!

  Odgovori
 • @Sebo, Bosko, Damir – naravno da ne dolazi u obzir ikakvo gušenje slobodnog govora. Samo ne bih da nagađamo.

  Moje primedbe za novi sajt ASS:

  1. Većina sadržaja nije digitalizovana, već je sajt samo mesto gde se kače PDF i DOC fajlovi. Ovo gubi smisao celog informacionog sistema, jer si ti podaci neupotrebjlivi za bilo kakvu dalju upotrebu. Pogledajte REKOREDE.. treba da skidam pdf da bi gledao – ne pada mi na pamet.

  2. Napraviti sajt je najlakše, održavati ga je problematično. Čini mi se da je ovo jedan od takvih projekata koji neće naći potrebnog administratora. Savez nema šanse da plati nekog ko će se baviti webom, a sekretar kada bude čuo da je ovo njegov posao ima da se šlogira :))

  3. Sajt nema RSS, a kamoli da ima RSS po kategoriji. Na primer ja bih voleo da pratim samo trkačka dešavanja.

  4. 30 iljada je stvarno velika cifra. Ja bih napravio isto ovo za 10x manje novca :))

  No opet da se ponovim. Meni je ovo dobra vest. Čovek koji ima para je postao predsednik, a onda je nešto uradio na svoju ruku. Ovo je čin dobre volje, sve ostalo će vreme pokazati.

  Odgovori
 • Evo pogledah i ja pomenuti sajt A.S.S, ništa naročito. Klubova ima na sajtu 34, što je samo deo od ukupnog broja klubova u Srbiji. Pre toga je bilo 12 na starom sajtu, priznajte- neozbiljno za Atletski savez jedne države.
  Na našem sajtu trčanje.rs ima spisak od 59 klubova, koji smo napravili još u prvim danima sajta bez ikakve pomoći atletskog saveza.
  Sve ovo što vidite na trčanje.rs, kao što Veki kaže, je sa sada proizvod ličnog angažovanja i dobre volje, sa bukvalno džeparcem. Čik da neko uradi bolje!
  Ovo za sredstva koje su dali za sajt, to me baš briga, nisu moje pare, ali vređaju inteligenciju čitalaca.

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed