Ako se ovog avgusta nalaziš na Jahorini ili okolini, ne propusti zabavnu trku, humanitarnog karaktera, za koju sam/a određuješ kotizaciju (minimum 15KM odnosno 7,6 eur) jer sve ide u humanitarne svrhe. 

Prosleđujemo poziv organizatora:

Olimpijski centar Jahorina po drugi put za redom, u okviru ljetne turističke sezone 2019. godine, organizujе humanitarnu “Trail trku za život”.

“Trail trka za život” ima za cilj da pored takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda na Jahorini ispuni očekivanja svih učesnika a to je ogromna humanost prema bližnjima – jedna od misija našeg življenja. Pored navedenog trka takođe ima za cilj i promociju zaboravljenih vrijednosti – osmjeh, radost i bezbrižnosti bližnjih kojima je naša pomoć potrebna.

Informacija u vezi trke:

Vreme: Subota, 10 avgust 2019., u 11 časova
Mesto: start i cilj kod Ciljne kuće,  Jahorina;
Kategorije: odrasli;

Broj okrepnih stanica: 3;
Dužina takmičarske staze sa 20 prepreka: 12 km;

Nagrada: slimbolična, za prva tri mjesta;

Pravo učešća na trci imaju sve punoljetne, zdrave i fizički sposobne osobe. Svako učestvuje na sopstvenu odgovornost. Osobe mlađe od 18 godina moraju biti u pratnji starije osobe ili uz saglasnost roditelja.

Kotizacija za učešće je 15 KM i ide u dobrotvorne svrhe.

Prijave:

Za sve, koji budu bili na Jahorini, prijave i uplate će se vršiti na platou Poljice i hotelu “Termag” nekoliko dana prije trke. Svoje mjesto na trci možete rezervisati već sad na www.oc-jahorina.com, a uplatu i prijavu za trku možete izvršiti na gore pomenutoj lokaciji do 10 avgusta do 10h.

Ruta za Garmin connect

Ruta za Google my maps

Pridružite nam se! Budim dio pobjedničkog tima Trail trke za život!

Prijavni formular se nalazi OVDE.