Najave trka

Trka zdravlja – staza ljubavi + Kardio staza + mineralna voda + šuma + potok

Nema komentara

Ako ste propustili prvo izdanje Trke Zdravlja prošle godine, evo nove prilike! 17.08.2019. u 19h!

Trka će ove godine doživjeti svoje drugo izdanje . Zbog pozitivnih ocjena  prošlogodišnjeg izdanja očekuje se dvostruko veći broj trkača, unatoč velikom broju trka.

Iznenađen sam velikim odzivom trkača iz Srbije, među kojima će se naći i profesionalni srpski trkači. Inače smo se planirali posvetiti više domaćim trkačima, ali ispade da ćemo imati dosta gostiju iz ex-yu republika. Očito je tome doprinjela i naša dobra promocija, ali i dobre kritike od strane prošlogodišnjih učesnika! 

Jasmin Aličehajić

Trka zdravlja Banja Vrućica 2019, Teslić

“Trka zdravlja“ sastoji se od dvije trke i to: trke na 10km i trke na 5 km, kao i  „Fun Run“-a na kratkoj stazi od 800m.

“Trka zdravlja“  obogaćena je i popratnim sadržajima, kao što je obilazak kompleksa i večera za trkače. Nakon trke, za sve koji su na direktan ili indirektan način sudjelovali u projektu, trkače, organizatore, volontere, goste i navijače biće organizovan muzički party.

Ovaj projekat prepoznat je i od strane Ministarstva za porodicu, omladinu i sport, te će Ministarstvo ove godine, biti pokrovitelj ovog projekta. ZTC „Banja Vrućica“ kao specijalna bolnica za liječenje, prevenciju i rehabilitaciju kardiovaskularnih i reumatskih oboljenja, a smještena u prekrasnom prirodnom ambijentu nadomak Teslića,  pokazala se idealnim mjestom za organizaciju ovog sportskog događaja.

Opis staze (5k i 10k):   

Atraktivna staza od 5km proteže se kroz najljepše dijelove kompleksa. Staza trkačima pruža priliku da na pravi način upoznaju čari i prirodni ambijent Banje Vrućice. Ona trkače vodi kroz parkove, šumu, proteže se obalom Jelić potoka, te čak omogućava trkačima okrepu na izvoru prirodne mineralne vode.

Staza je dinamična, i trkačima pruža priliku kako trčanja po ravnim uređenim šetalištima unutar Kompleksa, uključujući i „Stazu ljubavi“, tako i trčanje makadamskom Kardio stazom koja je svojevrstan izazov za učesnike trke jer je nešto zahtjevnija, obzirom da prolazi kroz brdoviti dio kompleksa „Banja Vrućica“.

Start i cilj su planirani ispred hotela Kardial, kao centralne tačke i najatraktivnijeg hotela „Banje Vrućice“. 

  • Start: Hotel Kardial, 17. avgusta 2019. godine u 19:00 h
  • Cilj: Hotel Kardial
  • Okrepne stanice: 2 (odnosno 4 za 10k)

Startnina:

Cijena startnine za obje trke je 20 KM/11 Eura, a  prijave su otvorene do 14.08.2019. godine.
Grupama od 10+ članova, kao i svima koji se prijavljuju preko prijateljskih klubova ili trkačkih grupa odobravamo 25% popusta (Startnina:15 KM)

Fun Run 800 m

Prijave za učešće na “Fun Run”  trci  vrše se na dan trke na licu mjesta, bez potrebne prethodne online prijave.

Preuzimanje startnih paketa i registracija:

Na dan trke startni paketi se preuzimaju na registracijskom pultu organizatora. Krajnji datum za online prijave i uplatu je 14.08.2019.

Nakon ovog datuma prijave su moguće samo putem e-maila ili na telefon organizatora. Organizator ne garantuje da ćete u tom slučaju dobiti službenu majicu trke. Stoga vas pozivamo da se prijavite online i izvršite uplatu , do predviđenog roka.

Link za prijavu i info o trci na: http://www.gbt-running.com/event/104

Za sve dodatne informacije i pitanja dostupni na FB: https://www.facebook.com/trkazdravlja/
kao i na instagram profilu @trkazdravlja

Trail trka za život – humanitarna trka sa preprekama na Jahorini
Majevica Trail – još par dana za startnine sa popustom!
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed