* NaslovnalifestyleNajave trkaPromoVesti

Serbia Business Run pod sloganom “Novi optimizam” ponovno okuplja zaposlene

Nema komentara

Sberbanka je zvanična banka Serbian Business run-a u 2021!

Pod sloganom “Novi optimizam” serija poslovnih trka Serbia Business Run biće održana u septembru u najvećim poslovnim centrima Srbije. Najveći tim building događaj u našoj zemlji ponovo će okupiti zaposlene u Beogradu, Nišu, Subotici i Novom Sadu sa ciljem promocije zdravlja i fizičke aktivnosti.

Ove godine, Sbrebanka se pridružuje porodici aktivnih, društveno odgovornih kompanija i podržava događaj. Vladimir Bošković, član Izvršnog odbora Sberbank Srbija o podršci je izjavio „Promocija zdravih životnih vrednosti i aktivnog pristupa poslu, zdravlju i naravno sportskim aktivnostima su jedno od obeležja naše banke. Puno naših zaposlenih su veoma aktivni sportisti, a to isto važi i za naše poslovne partnere i klijente. Serbia Business Run je jedan od izuzetno značajnih sportskih događaja u kom smo veoma brzo prepoznali puno zajedničkih vrednosti. Upravo to je bio glavni razlog zbog kog smo se odlučili da postanemo zvanična banka partner Serbia Business Run i da se sa našim zaposlenima, ali i sa našim klijentima pridružimo ovom velikom sportskom događaju“.

https://www.instagram.com/p/CRHCzhBJ4yL/

Serbia Business Run dosada je okupio više od 700 kompanija i 10.000 zaposlenih i predstavlja  svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih.

Ideja ovog jedinstvenog sportsko-poslovnog događaja jeste širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Ono što se ne kupuje novcem, a najviše se vrednuje jeste nezaboravno vreme sa kolegama, tim bilding i mogućnost poslovnog umrežavanja. Business Run se održao četiri puta u Beogradu, a od 2019. održava se i u Novom Sadu, Subotici i Nišu.

Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti. U trci učestvuju timovi kompanija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika ili pola učesnika. Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

Više o načinu prijave možete pogledati na: serbiabusinessrun.com

U Novom sadu se održava evropski šampionat u Mountain bike. U gostima nam je Nemanja Vajs, direktor evropskog šampionata u MTB
Da li plivanje može da vam pomogne da budete brži? Ne samo to, plivanje je dobro za trkače iz ovih 5 razloga
Tags:

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed