Nagradna igraNajave trka

PLANINA OD TRKE! POKLANJAMO STARTNINU #6 I ONA IMA PREFIKS SKY…

Nema komentara

Do sada ste mogli da se prijavite za free startninu za dve trail trke u Srbiji i nekoliko uličnih trka u regionu. Zato je vreme za Skyrunning!

Oni koji su nestrpljivo čekali kalendar Serbia Skyrunning-a za 2020-u već ovo znaju napamet:

Ako nekome lista deluje kratko u odnosu na prethodne godine, neka bude siguran da je sitna ali dinamitna! Sve same ozbiljne ultre i sve pršti od zvučnih lokacija! Više info o svim trkama pronađite na sajtu www.skyrunning-serbia.com

Dame i gospodo… pristupite ovom izvlačenju sa pažnjom, pitanje možda neće biti lako kao prethodnih pet, i onaj ko izvuče startninu za ovu trku – nemoj da nije otišao! :))

Kako funkcioniše nagrađivanje?

Svakog dana od 11-20.12.2019. objavljivaćemo po jednu trku za koju smo obezbedili jednu ili više startnina. Uz to, postavićemo po jedno (lako) pitanje. Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagrađivanju jete da kliknete na dugme dole (ZGRABI STARTNINU), popunite kratak formular (ime, prezime, mejl i odgovor na pitanje) i čekate izvlačenje 21.decembra!

Pravo učešća imaju svi naši čitaoci i pratioci. Svako može da se prijavi po jedan put za svaku nagradu, odnosno startninu koju želi. Izvlačenje će biti nasumično, a uzimaće se u obzir samo tačni odgovori na nagradno pitanje. Spisak dobitnika će biti objavljen na našem sajtu nakon isteka ovih deset dana (oni će takodje biti kontaktirani). Startnina nije prenosiva na druga lica, osim ako organizator ne odobri na upit. Dobitnici u ovoj rundi imaće obavezu da se jave organizatoru na mail skyrunning.serbia@gmail.com.

#6 STARTNINA NA POKLON: PROKLETIJE SKYRACE!

Serbia Skyrunning vas poziva na, kako oni kažu, najlepšu i najatraktivniju trku, Prokletije! Što se uredništva tiče, verujemo da će to i biti!

Opis trke nalazi se OVDE, a prijave će biti otvorene u januaru! Svakako ubeležite 15.8.2020. u svoje kalendare, tada ćemo trčati (ili penjati pre će biti) Prokletije SkyRace (30 km sa 2.150 D+) i Prokletije SkyUltra (50,6 km sa 4.400 D+). Evo i Facebook event-a.

Editors note: Prijave su ipak otvorene ranije! https://trka.rs/event/168/

Dakle, dogodine u avgustu, Crna Gora, Gusinje, Prokletije – a na stazi dva (pre)srećna dobitnika nagrađivanja povodom 10 godina postojanja Trčanje.rs! Do kraja ove radne nedelje možete da pokušate da osvojite startninu za bilo koju distancu na Prokletijama, a izvućićemo dva imena!

NAGRADNO PITANJE #6

Ko je osvojio SkyRunning ligu Srbije dva puta za svog mladog života?

Hint: pominje se ovde

Klik na dugme ispod ako želiš da osvojiš ovu startninu!

ZGRABI STARTNINU ZA PROKLETIJE!ZAR SMO VEĆ NA POLA SLAVLJA? POKLANJAMO STARTNINU #5
DONOSIMO VAM NASTAVAK VREMEPLOVA TRčANJE.RS I POKLANJAMO STARTNINU #7
Tags: , , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed