Patike za trčanje

čarobnjak [beta] Kako da izaberem pravu patiku za trčanje?

1 komentar

ČAROBNJAK

Ako bismo merili koliko puta nam je postavljeno pitanje: „kako da odaberem prave patike  za trčanje“ Pravi odgovor bi bio: mnogo puta. Pored svih tekstova i uputstava, na kraju dana, ovo je odluka koja će nas pratiti najmanje pola godine, koštati u vremenskom i finansijskom smislu, a moguće i zdravstvenom. Ukratko: nije lako odabrati prave.

Korak dalje u tom pravcu je sužavanje izbora. I sa tom namerom smo kreirali ČAROBNJAKA. Na osnovu par jednostavnih pitanja, daće vam predlog par modela za trčanje. Dalje je na vama. Svaku patiku treba probati, videti da li nam kalup odgovara, da li peta „paše“ i da li imamo dovoljno prostora kod pristiju.

Biramo modele koje stavljamo u čarobnjak tako da možete da ih nađete na našem tržištu, a u saradnji sa Sport Vision multibrend radnjama, obezbedili smo vam i trajan popust od 20% na svu opremu za trčanje. Sve što treba da uradite je da se prijavite na listu #volimtrčanje

Čarobnjak je sada u ranoj beta fazi – dakle, otvoren za testiranje i jako su nam važni svi vaši komentari, kako bismo ga unapredili da odgovara na svačije potrebe.

TESTIRAJTE ČAROBNJAK.

AIR MAX TAILWIND 6
NIKE FLYKNIT LUNAR2

Povezani članci

1 komentar. Leave new

  • Drasko Lazovic
    decembar 11, 2014 12:51

    Koristan carobnjak samo da se poveća baza patika koja su prikladna za određeni nacin gazenja. I mozda uvesti izbor na osnovu tezine jer onda su potrebne patike sa jacom potporom.

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed