Nagradna igra

[NAGRADNA IGRA] Dobitnici besplatnih startnina za Istrian Wine Run

Nema komentara

istrian wine run

Evo imena dvoje srećnika koja će imati priliku da trče i uživaju u jedinstvenom izboru pažljivo biranih istarskih vina:

Vuk Blagojević

i

Biljana Bursać.

Biljana i Vuče – možete se odlučiti za jednu od tri kategorije – maraton, polumaraton ili štafetu (3x7km). Organizatori najavljuju odličnu zabavu i trčanje atraktivnom trasom – spojili su živopisni Momjan, Buje i Brtoniglu s konačnim ciljem u Umagu.

Ukoliko pobedite u kategoriji maratona otići ćete kući sa količinom vina jednakom svojoj težini, dok će i najoriginalnije maskirani učesnici biti bogato nagrađeni, pa budite kreativni. 🙂

Trčeći kroz idilične istarske vinograde imaćete priliku, kao i ostali usnici, da obiđete čak deset prestižnih vinskih podruma, a na putu će vas čekati i dodatne postaje sa bogatom ponudom vina i lokalnih specijaliteta i živom muzikom.

Ovogodišnje 2. izdanje Istrian Wine Runa održati će se 6. 9. Dakle, počnite sa pripremama – trka samo što nije počela! Uživajte i pišite kako je bilo. 🙂

Istrian Wine Run pokrenut je 2014. godine po uzoru na francuski Marathon du Médoc, koji svake godine poseti više od 10.000 trkača iz celoga svjeta, obilazeći pritom vinarije (châteaue) čuvene pokrajine Bordeaux.

Više informacija na:

Početna

 

Košutnjak running: besplatne startnine za najbrže!
[NAGRADNA IGRA] Tornička Bobija Sky Trail & Ultra Sky Marathon 25 & 56km

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed