* NaslovnaNagradna igra

Trčanje.rs proglašava NAJBOLJU TRKAčKU FOTOGRAFIJU SRBIJE! Pogledajte kom delu je pripala ova titula i koji autor je nagrađen sa 100 evra!

Nema komentara

Došao je i taj momenat! Od vaših brojnih radova koje ste slali u periodu između 23.12.2019. i 15.01.2019. trebalo je odabrati samo jednu koja će poneti titulu najbolje trkačke fotografije u Srbiji iz 2019-e godine!

Na konkurs se odazvalo preko 70 trkača, fotografa, amatera i profesionalaca, a to znači preko 250 fotografija koje smo pregledali. Hvala svima na učešću!

Skoro 100 fotografija smo objavili u javnom albumu na Facebook stranici Trčanje.rs, i možete ih pogledati OVDE. One predstavljaju sužen izbor tokom trajanja konkursa, i u ovaj album su dospele samo fotografije koje odgovaraju većini kriterijuma konkursa.

Danas smo, kao što je najavljeno, odabrali najbolju fotografiju, ali pre toga izdvojili smo TOP 20 fotografija prema mišljenju uredništva.

Jedan od finalista: Jovan Stefanović
TOP 20 fotografija u finalu pogledajte OVDE

Ovih 20 najboljih fotografija poslalo nam je 10 autora, ali samo jedan autor ili autorka može biti pobednik konkursa! U svakom slučaju, želimo da pohvalimo radove svakoga od njih, i potrudićemo se da nekoliko njih nagradimo simboličnim utešnim nagradama!

A sada, dame i gospodo… Pobednička fotografija konkursa!

Četvoročlani žiri, sastavljen od članova uredništva sajta Trčanje.rs (Tijana Popadić, Nevena Prokić, Veroljub Zmijanac i Milica Luković) odlučio je glasanjem da TITULU NAJBOLJE TRKAČKE FOTOGRAFIJE U SRBIJI 2019-e dodeli autorskom radu jednog „šumskog jazavca“!

MILAN KOPCOK, sa fotografijom Jovice Spajića na pripremama na obroncima Rtnja, je pobednik konkursa!

Greben Rtnja 8.17.2019. Na fotografiji se nalazi Jovica Spajć na jednom od svojih poslednjih treninga pred odlazak na trku u pustinju Atakama

Čestitamo Milanu!

Neka ovo bude inspiracija za odvažne, drugačije i kreativne poduhvate u 2020-oj godini! Fotografi, sačuvajte svoje najbolje kadrove za kraj ove godine kada ćemo objaviti novi konkurs!

Zahvaljujemo još jedanput svima koji su učestvovali! Ono što nas je posebno fasciniralo tokom konkursa, jesu vaše PRIČE! Dobijali smo razne fotografije koje ne odgovaraju sasvim propozicijama konkursa, ali emocija i vaši opisi su definitivno nešto što želimo da podelimo sa našim čitaocima. Pratite naše društvene mreže i inspirišite se nekim ličnim pričama…

Kozara Ultra Trail 2020 – nove staze od 10 do 111k!
Plutanjem do potpune opuštenosti: testirali smo floating
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed