U martu ove godine pokrenuli smo izazov u saradnji sa BRC Školom trčanja. Pitali smo vas: Zašto ste počeli da trčite?

Imali smo prilike da pročitamo neke zaista neverovatne priče, nasmejali smo se na neke stare fotografije, i raznežili se na neke divne poruke.

Najzanimljiviju priču prema izboru redakcije nagrađujemo sa čak 3 članarine, koje dobitnik može po želji da pokloni nekome ko će ove godine upisati BRC Školu trčanja u trajanju od 16 nedelja! Upis je u toku!

Evo nekih postova koje ste podelili:

View this post on Instagram

BRC Škola trčanja izazov: Zašto sam krenuo da trčim? Oduvek sam želeo da trčim, ali nikad nisam bio u kondiciji, bolela su me leđa, na poslu sedim za računarom – tipično verovatno za većinu ljudi. Posećivao sam "kičmara – kostolomca ", prvo 1 godišnje, a posle na 6 meseci, a godine su prolazile. Počnem sa vežbama, pa stanem, mrzi me, … Moj drugar Alek Sandar počeo je da trči još 2013. od totalno neaktivnog čoveka, koji nikada nije potrčao, do 10km, polumaratona, maratona, trail trkača. Godine su prolazile. U martu 2019 odluka je pala, upisao sam Školu trčanja – Belgrade Running Club, popularno BRC. Od totalnog početnika koji je jedva istrčao 400m, polako ali sigurno napredujem ka većim distancama. Sada trčim kako kada 3km, 5km, 6km, 8km i 10km u kontinuitetu, što je za ne poverovati da se i to može. U #BRC Školi trčanja, ojačaćete kroz smeh i zabavu, kada vam je teško – smejaćete se. Trčaćete i po kiši, u početku nam je to bilo strašno, a sada je to najlepši trening. Kišu više ne doživljavam kao nepremostivu prepreku za izlazak napolje i bavljenje sportom. Izazivam Snezana Cikovic, Drasko Saric @jasamtionaj (da počnu sa trčanjem), Ljubica Lalovic (da počne sa Nordijskim hodanjem) …. i da se vidimo na stazi. Mislim da je 2020. godina odlična za početak. Ne čekajte, kretanje je život. #belgraderunningclub #brcskolatrcanja #werunthisthogether

A post shared by Predrag Vicovac (@predrag.vicovac) on

Redakcija sajta odlučila je da nagradi Marka Bjelajca sa tri članarine za letnju sezonu Škole trčanja 2020! Čestitamo Marko! I jedva čekamo da vidimo koga je Marko odabrao da mu promeni život!