Slavlje je u toku! U jučerašnjem članku mogli ste da saznate neke “highlights” razvoja sajta Trčanje.rs, i da osvojite startninu za trku BBKT u Smederevskoj Palanci.

Danas je na redu jedan polumaraton! Trudićemo se da vas svakog dana iznenadimo drugačijom trkom!

Kako funkcioniše nagrađivanje?

Svakog dana od 11-20.12.2019. objavljivaćemo po jednu trku za koju smo obezbedili jednu ili više startnina. Uz to, postavićemo po jedno (lako) pitanje. Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagrađivanju jete da kliknete na dugme dole (ZGRABI STARTNINU), popunite kratak formular (ime, prezime, mejl i odgovor na pitanje) i čekate izvlačenje 21.decembra!

Pravo učešća imaju svi naši čitaoci i pratioci. Svako može da se prijavi po jedan put za svaku nagradu, odnosno startninu koju želi. Izvlačenje će biti nasumično, a uzimaće se u obzir samo tačni odgovori na nagradno pitanje. Spisak dobitnika će biti objavljen na našem sajtu nakon isteka ovih deset dana (oni će takodje biti kontaktirani). Startnina nije prenosiva na druga lica, osim ako organizator ne odobri na upit.

#2 STARTNINA NA POKLON: ZAGREB21!

Drugari iz Zagreba obezbedili su startninu za polumaraton 5. ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 koji će se održati 22.03.2020.

Više informacija o ovom događaju pronađi u našoj objavi OVDE.

Vidimo se i tamo!

NAGRADNO PITANJE #2

Ko je osnovao sajt Trčanje.rs?

Klik na dugme ispod ako želiš da osvojiš ovu startninu!

planovi za trčanje