Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nagradna igra

ZAR SMO VEĆ NA POLA SLAVLJA? POKLANJAMO STARTNINU #5

Nije li uzbudljivo da se svakog dana iznenađujemo! Stigli smo do pete trke koja jedva čeka vaše prijave! Zapravo, na ovu trku ćete moći da se prijavite tek od kraja decembra, pa eto razloga da obezbedite sebi besplatnu startninu!

Kako funkcioniše nagrađivanje?

Svakog dana od 11-20.12.2019. objavljivaćemo po jednu trku za koju smo obezbedili jednu ili više startnina. Uz to, postavićemo po jedno (lako) pitanje. Sve što je potrebno da biste učestvovali u nagrađivanju jete da kliknete na dugme dole (ZGRABI STARTNINU), popunite kratak formular (ime, prezime, mejl i odgovor na pitanje) i čekate izvlačenje 21.decembra!

Pravo učešća imaju svi naši čitaoci i pratioci. Svako može da se prijavi po jedan put za svaku nagradu, odnosno startninu koju želi. Izvlačenje će biti nasumično, a uzimaće se u obzir samo tačni odgovori na nagradno pitanje. Spisak dobitnika će biti objavljen na našem sajtu nakon isteka ovih deset dana (oni će takodje biti kontaktirani). Startnina nije prenosiva na druga lica, osim ako organizator ne odobri na upit.

#5 STARTNINA NA POKLON: ZRENJANINSKI MARATON!

Da, dobro ste pročitali, od ovog proleća u Zrenjaninu ćete moći da istrčite i maraton! Prvi maraton, koji organizuje Maraton Tim – Zrenjanin, održaće se 24.05.2020.

Maraton Tim želi da uveća slavlje povodom decenije postojanja sajta trcanje.rs tako što će pokloniti dve startnine sa startnim paketima za jednog učesnika Maratona 42.195km i za jednog učesnika na 21.1km Polumaratona koji će takođe biti u programu ZRENJANINSKOG MARATONA.

Početak rada web stranice očekuje se najkasnije do 25.12.2019. i tada će početi i zvanične prijave za ZRENJANINSKI MARATON. 

Polumaratonci i maratonci – sledeće pitanje je lako, potrebna je samo sreća!

NAGRADNO PITANJE #5

O čemu se najviše piše na sajtu Trčanje.rs?

Klik na dugme ispod ako želiš da osvojiš ovu startninu!

Advertisement. Scroll to continue reading.
ZGRABI STARTNINU!

1 Comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Vesti

Temperatura u 9 ujutru na Koni Ajlendu već je bila 23C, a vlažnost vazduha 85% Zbog pretoplih uslova na polumaratonu RBC u Bruklinu u...

* BEOGRADSKI MARATON *

Pripremali ste se za trku nedeljama, možda i mesecima, istrčali ste maraton ili bilo koju drugu trku, a sad se osećate se izgubljeno… kako...

Blog & Kolumne

Posle više od 3 godine pauze, prošle godine sam se vratio trčanju polumaratona. Pre pauze nisam bio neki iskusni polumaratonac, sa istrčanih 6-7 trka...

Polumaraton

Još uvek sumiramo utiske! Vikend za nama je bio više nego putovanje na trku! Objave na mrežama i komentari naših članova govore da je...