blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Belgrade Light Run

Po prvi put u Beogradu održaće se Belgrade Light Run, i to 21. decembra 2013. godine u 19 časova. Trku organizuju članovi kreativnog tima Belgrade running club-a. Trka će biti zabavnog karaktera, sa mnogo svetlećih elemenata, glasne muzike i iznenađenja

slika01 790x295 (na pocetku teksta) Dani su sve kraći. Noći su sve duže. Polako se približava najduža noć u godini. Polako odbrojavamo dane do noći koja je po mnogo čemu posebna. Najduža. Najmračnija. A ove godine i neverovatna. Noć koja se ne zaboravlja. BRCreative vas poziva da tada zasijate u punom sjaju na Belgrade Light Run, trci na kojoj ne pobeđuje prvi, nego najkreativniji.

Po prvi put u Beogradu održaće se Belgrade Light Run, i to 21. decembra 2013. godine u 19 časova.

Trku organizuju članovi kreativnog tima Belgrade Running Club-a. Trka će biti zabavnog karaktera, sa mnogo svetlećih elemenata, glasne muzike i iznenađenja. Ovakav tip trke je već odavno poznat i veoma popularan širom sveta.

belgrade light run

belgrade light run

Ideja za organizaciju ovakvog događaja nastala je kao deo projekta koji je podržala Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru kampanje Zdravo Internet. Ovaj projekat podržan je takođe od strane Nike-a i Red Bull-a.

Cilj trke je da mladim ljudima pruži priliku da se aktiviraju i pokrenu, čak i kada im vreme i vremenski uslovi nisu naklonjeni. Učešćem na trci neće se samo fizički pokrenuti, već će imati priliku da kroz trčanje pokazu i svoju kreativnost, koja će na kraju biti nagrađena.

Informacije i prijava

Za trku se možete prijaviti na zvaničnoj fejsbuk stranici trke. Učešće se ne plaća, ali je zato broj učesnika ograničen. Svakog dana je sve više i više prijavljenih učesnika i slobodnih mesta ponestaje, pa vam stoga savetujemo da se, ako niste do sad uradili, što pre prijavite.

Startni paketi će moći da se preuzmu dan pre trke i na dan održavanja trke, a organizator je pripremio topao prostor za presvlačenje. Trka startuje tačno u 19 časova ispred splava PLAY. Staza je kružna i trči se pet krugova u dužini od 1km. To znači više susretanja, više druženja i samim tim i više zabave.

slika03a (lokacija trke) slika03b (trasa trke)

Kada prvi učesnik završi trku i uđe na splav otpočeće žurka koja će trajati do 23 časa. slika04 (after party) Pobednik trke nije najbrži, nego najkreativniji učesnik, tj. onaj koji bude najkreativniji u osvetljavanju samog sebe na trci. Zato maksimalno iskoristite trku za zabavu, ne žurite se nigde.

Učesnici će moći da postave svoje fotografije na zid fejsbuk stranice Belgrade Light Run ili na svoj instagram ili tviter nalog sa oznakama #bgdlightrun i #flashrun. Najboljih 20 fotografija će biti objavljeno na zvaničnoj stranici trke i glasanje će trajati 7 dana. Pobednici će biti nagrađeni vrednim nagradama sponzora!slika05 (najkreativnije fotografije)

DATUM  21.12.2013, subota
VREME Otvaranje lokacije od 16:45. Start trke od 19:00.
LOKACIJA Splav PLAY
DUŽINA STAZE 5km
PRIJAVE Putem https://bgdlightrun.eventbrite.com/ do 20.12. 2013. Ili do isteka slobodnih mesta
BROJ UČESNIKA maksimalno 300
STARTNINA Besplatna

STARTNI BROJ

Preuzimanje startnog broja će se vršiti dan pre trke, u petak 20.12.2013. u periodu od 15:00-21:00h na lokaciji trke – Splav PLAY. Za preuzimanje startnog broja potrebno je poneti odštampanu kartu za trku koju svaki učesnik dobija na svoj email nakon uspešne registracije.

Svi učesnici koji nisu u mogućnosti da tada preuzmu svoj startni broj, to mogu učiniti i na dan trke u periodu od 16:45-17:00h.

STARTNI PAKET

Startni paket obuhvata svetleće elemente i promo materijal. Preuzimanje startnog paketa će se vršiti na dan trke pri ulasku u startnu zonu. Startni paket se dobija pokazivanjem ranije preuzetog startnog broja. 

AGENDA TRKE:

 • 16:45-17:00h – Preuzimanje startnih brojeva (samo za učesnike koji ih nisu preuzeli dan ranije)
 • 17:00-18:00h – Ulazak u startnu zonu i presvlačenje učesnika
 • 18:00-19:00h – Zagrevanje u klubu uz Dj-a
 • 19:00h – Start trke
 • 19:45h – Finish trke (poslednji učesnik završava trku)
 • 19:45-20:45h – Presvlačenje učesnika
 • 20:45-23:00h – Light Run Party

Sve dodatne informacije o trci možete pronaći na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/BGDLightRun

Zašto i ti ne bi zasijao u najmračnijoj noći!? Očekujemo te 21. decembra da tčimo i sijamo zajedno!

PARTNERI:

slika br2 sponzori

DIGITALNI PARTNERI: HomePage DOO & Trčanje.rs

2 Comments

2 Comments

 1. Dragan Ciric

  29.11.2013 at 10:01

  IDEMOOOOO!

 2. Filip

  29.11.2013 at 14:22

  Vidimo se tamo kolege trkači. :D

Uključi se u diskusiju

Povezani članci