Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Belgrade Business Run 2018 – prijavite svoj kompanijski tim i učestvujte na najvećem tim bilding događaju u Srbiji

Učestvujte na najvećem tim bilding događaju u Srbiji. Sami pronađite ekipu za trčanje u svojoj firmi, motivišite kolege i dođite da trčite sa još 1500 trkača i trkačica iz 200 beogradskih preduzeća, u četvrtak posle posla 14. juna 2018. godine. 

Garantujemo vam dobru stazu i još bolji provod, uz odličnu hranu i svirku nakon trkeDužina staze od 5km je prilagođena svima, a čak i ako niste aktivni trku možete prepešačiti jer ne postoji vremenski limit završetka. Možda dobijete i nagradu za “najsporiji tim” ili barem “tim koji može najviše da pojede i popije”. 

Ko trči BBR 2018?

BBR je najveći tim bilding i sportski poslovni događaj u Srbiji koji se sastoji iz takmičenja (trke na 5km) i dobrog provoda koji uključuje: tombolu, koncert, večeru i puno druženja.

Ako već trčite polumaraton, vi ste kandidat da motivišete svoje kolege i napravite ekipu u svom preduzeću. Na trci u 2017. godini najveći broj trkača i trkačica su upravo bili polumaratonci.

Ponosni smo da kažemo da je BBR 2017 za više od 200 ljudi bila prva trka na kojoj su učestvovali, tako da, čak i ako nikada niste trčali trku, BBR će biti moćno iskustvo za vas. Pet kilometara koji nisu nemoguća misija, profesionalna organizacija i dobar provod su zagarantovani.

Šta je novo u 2018?

Najveća promena u odnosu na 2017. i 2016. godinu biće mogućnost da se takmiče samo muški, samo ženski i mešoviti timovi. Do sada, isključivo su u konkurenciju ulazili mešoviti timovi.

Druge dve novosti odnose se na unapređenje same trke: Trka će startovati minimum pola sata kasnije kako bismo izbegli najveću vrućinu i staza će biti bolje obezbeđena kako bismo mogli da trčimo nesmetano.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Propozicije takmičenja

 • Svaki tim se sastoji iz 3 člana/ice
 • Možete se takmičiti u 3 kategorije: muški, ženski i mešoviti timovi (minimum jedan momak i devojka).
 • Biće dodeljene nagrade i u pojedinačnim kategorijama
 • Svi članovi tima trče celu dužinu trke
 • Pobednik je onaj tim koji ima najmanje zbirno vreme
 • Dužina trka je 5 km.
 • Trka nema vremenski limit, možete je prepešačiti ili kombinovati trčanje i hodanje
 • Trka nije štafetna, svaki trakč/ica trči celu dužinu trke
 • Prijavljeni članovi tima moraju da budu prijavljeni sa poslovnim mejlom, ne privatnim.
 • Ako nemate poslovni mejl, možete učestvovati i evo šta treba uradite.
 • Ako neki član/ica tima odustane, izmene mogu da se vrše pod sledećim uslovima.
 • Jedno preduzeće može prijaviti neograničen broj timova.
 • Vaša prijava je regularna tek nakon izvršene uplate.

Kotizacija i prijava

Cena/Kotizacija: Cena startnine za vaš tim zavisi od datuma kompletiranja prijave. Što se pre prijavite, cena je povoljnija. Prijava je kompletna nakon popunjavanja formulara i uplate kotizacije. Pogledajte cenu i način plaćanja ovde.

Informacije 

Sve info nalaze se na sajtu www.belgradebusinessrun.com , kao i u sekciji Česta pitanja i odgovori. Možete nam poslati  mejl na kontakt@belgraderunningclub.com

 

1 Comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Ona trči

Marija Tešić Fidelak je majka dvoje dece, preduzetnica, trkačica i žena koja se izborila sa karcinomom grlića materice! Porazgovarali smo sa Marijom o tome...

Vesti

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija kojeposluju u...

Najave trka

Serbia Business Run je najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji! U seriji je do sada učestvovalo preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih. Trke se održavaju...

Vesti

Svečanost pod nazivom “Heroji su među nama” koju organizuje Beogradski maraton, ove godine obeležila su priznanja za pojedince i organizacije koje su doprinele razvoju...