Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Banjalučka desetka na Run&More Parku

“Banjalučka desetka” jedna je od najvećih i najznačanijih regionalnih trka, a biće centralni događaj ovogodišnje manifestacije “Run&More Park” koja se održava u parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci.

“Banjalučka desetka”će biti održana u subotu, 7. septembra u 19 časova, a njena dionica se trči kroz aleje i najatraktivnije dijelove najužeg centra grada, dok će njen start i cilj biti u spomenutom parku, koji je poznato okupljalište ljubitelja trčanja.

“Banjalučka desetka” je namijenjena aktivnim trkačima i rekreativcima, koji imaju zadatak da u roku od 90 minuta, koliki je limit trke, istrče dionicu od 10 kilometara. Takođe, rekreativci će imati priliku da se tim povodom druže sa najelitijim trkačima u skladu sa sloganom trke “U krugu najboljih”.

Inače, drugo izdanje sportsko-zabavne manifestacije “Run&MorePark”, koje će biti održano 7. i 8. septembra u spomenutom parku, čini još nekoliko trka i dopunskih sadržaja.

“5k Bizz Up Run” trka biće održana istog dana i u isto vrijeme kao i “Banjalučka desetka”. Staza ove noćne timske trke duga je pet kilometara, a trči se kroz centar Banjaluke u timovima koji broje najmanje tri, a najviše pet članova. Ovo je jedinstven izazov za kompanijske timove ili grupe najboljih prijatelja, a trčaće se u tri konkurencije – muškoj, ženskoj i mješovitoj.

Dužina staze “5k Bizz Up Run” idealna je džoging distanca za sve one koji se bave jogom, fitnesom, aerobikom i brojnim drugim rekreativnim aktivnostima, ali i za početnike, koji se za ovu trku mogu pripremiti za samo četiri sedmice.Goran Ćorić, direktor manifestacije”Run&More Park”

“Family Run” je nova trka, koja će biti održana narednog dana, u nedjelju, 8. septembra u 11 sati. Trka je dobrotvornog karaktera, pa će dio sredstava od kotizacija biti usmjeren na račun Udruženja4+. Ovom trkom se budi jesenja priroda grada, pa će park “Mladen Stojanović” u septembru postati mjesto za stvaranje najljepših zajedničkih uspomena sa voljenim i dragim bićima.

Djeca svih uzrasta, roditelji, tinejdžeri, bake i deke, tetke, ali i svioni koje smatrate porodicom, imaće priliku da zajedno sa vama istrče iliprehodaju trku od dva kilometra.Goran Ćorić

Još jedna novost je da će svi koji to žele imati mogućnost da povedu kao društvo i svoje kućne ljubimce, što je dozvoljeno isključivo tokom “Family Run” trke.

U toku prijave za “Run&More Park”

Osim trčanja, manifestacija “Run&More Park” donosi i muzičke sadržaje sjajnog zvuka i vrhunske energije u sklopu dodatnog programa “After Run Party”, o kojem će biti riječi u narednom periodu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Podsjećamo da su prijave za sve “Run&More Park” trke  još uvijek otvorene, a sve detalje možete pronaći na sajtu manifestacije www.runandmore.org

Iza organizacije “Run&More Park” stoje Support marketing centar, Atletski klub Banja Luka i Run&More Community, koji takođe organizuju i “RMC polumaraton” i “Run&More Weekend”, koji su održani u aprilu ove godine.

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Najave trka

Savez za sport i rekreaciju u saradnji sa AK Borac organizuje 2. Banjaluka Marathon koji će održati 29.9.2019. Maraton je ove godine kvalifikacioni za...

Vesti

EDU Coaching Forum, koji će okupiti kompetentne stručnjake iz regiona, biće održan od 11. do 13. maja u okviru “Vivia Run&More Weekend” festivala u...

Najave trka

Jedno je sigurno – jesen je omiljeno godišnje doba trkača! Iz godine u godinu sve je više polumaratona i to samo pokazuje popularnost te...