Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

2. Odžački polumaraton – svake godine sve bolji!

U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Odžaci 25. septembra 2016. godine biće održan 2.Odžački polumaraton. Organizatori najavljuju sjajnu trku i još bolje druženje sa elitnim trkačima. I najbolji sladoled u zemlji :)

Elita na startu!

Na ovoj trci sa stratnim brojem 1 učestvovaće i naša najbolja dugoprugašica, Olivera Jevtić koja će ove godine u Riju po peti put učestvovati na Olimpijskim igrama. Ova Užičanka drži državne rekorde na 5 000 m, 10 000 m, polumaratonu i maratonu i svakako da će nam biti velika čast i privilegija da je ugostimo u našim Odžacima.

Sa startnim brojem 2 nastupa Saša Stolić koji je prošle godine ostvario veliki uspeh, osvojivši treće mesto na Balkanskom prvenstvu u polumaratonu istrčavši lični rekord u vremenu 1:07:30.

Do sada se prijavilo oko 150 trkača iz Srbije, Bosne i Hercegovine,Hrvatske,Nepala, Velike Britanije i Makedonije što nagoveštava veliku posećenost naše manifestacije. Cilj je da se ove godine u Odžacima okupi preko 500 zaljubljenika u trčanje rekreativaca i profesionalaca.

Prijave

medaljaDa bi učestvovali na ovoj sportskoj manifestaciji potrebno je da se prijavite preko sajta www.odzackimaraton.com

Prijave će trajati  do 15. septembra.

Iznos kotizaije do 31. avgusta iznosi 1.200,00 din., i 1.500,00 din. do 15. septembra. Prijave na dan trke nisu moguće.

 

Učesnički paket za polumaratonce obuhvata čipovan startni broj, unikatnu livenu medalju, majicu za trčanje,okrepu na stazi, ali i ručak i piće u restoranu hotela Sloboda. Takodje svim trkačima biće raspoloživi svi kapaciteti Sportsko poslovnog centra u Odžacima, tako da će moći da koriste svačionice, kao i tuševe, toalete, a i sam prijavni centar biće smešten u ovom objektu. I ove godine obezbeđena je sportska masaža za sve učesnike( muški i ženski sportski maser). Na cilju će sve trkače čekati okrepa u vidu PANSPORT proizvoda, a za to da opremi pejsmejkere na 1:30,1:45,2:00 i 2:15 i ove godine se pobrinuo GARMIN SRBIJA.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ove godine smo se potrudili na izađemo u susret i trkačima koji se odluče da istrče trku od 5 km, tako da smo i njima priuštili bogat učesnički paket. Uplatom od 700 dinara učesnici Trke zadovoljstva dobijaju čipovani startni broj, livenu medalju, majicu za trčanje i okrepu na stazi.

Za najmladje biće organizovana Trka pužića na 100 m.

Posle trke druženje nastavljamo na ručku u hotelu Sloboda.

I obavezno probajte odžački sladoled, najbolji sladoled na svetu !!!

Korisni linkovi

Prijave za 2.Odžački polumaraton i Trku zadovoljstva 5 km  http://www.odzackimaraton.com/prijava/

Prevoz za trkače biće organizovan iz Beograda i Novog Sada. http://www.odzackimaraton.com/ogranizovani-prevoz/

Smeštaj u Odžacima http://www.odzackimaraton.com/smestaj-u-odzacima/

Osnovne informacije o trkama http://www.odzackimaraton.com/info/

Advertisement. Scroll to continue reading.

Instrukcije za plaćanje startnine http://www.odzackimaraton.com/instrukcije-za-placanje-startnine/

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci