Nagradna igra

Delimo 7 kodova za Run Mate!

2 komentara

Za početnike su već predesinisani programi za 3 i 5 km, a napredniji trkači mogu da ubace program po želji. Možda da probate i ubacite neki plan treninga sa Trčanje.rs?

Aleksandar Vacić, autor aplikacije: Run Mate je nastao iz moje potrebe da sebi olakšam praćenje 5k programa. Osnovna ideja je da se program (plan treninga) unapred unese, a kad se krene u trčanje onda se izabere željena sesija, pusti neka muzika i prosto trči. Run Mate će pauzirati muziku da objavi promenu ritma i van toga ne smeta. Kada istrčiš neku sesiju, markira se kao gotova i lako je pratiti dokle se stiglo. To je posebno zgodno kada ovako pada kiša kao ovih dana, pa se izgubi ritam dana u nedelji (ja preferiram pon/sre/pet).

[cf]iframe[/cf]

Programi treninga

Sa verzijom 1.3 se  isporučuju već uneti sledeći programi:

 • Nike Walk to Run (3k)
 • Nike Beginner 5k
 • CoolRunning.com Couch to 5k

Svi postojeći programi (planovi treninga) se mogu menjati, kao i dodati novi. Za sada nema GPS trekinga, te samim tim ni beleženja brzine kretanja, ali se i ova funkcionalnost planira u nekom budućem vremenu. Run Mate radi na svim iPhone i iPod Touch, a potreban je 3.1.2 iPhone OS softver.

Kako da dobijem besplatnu licencu za Run Mate?

Trčanje.rs deli 7 licenci za Run Mate, a evo načina da osvojite vašu.

1 licencu će dobiti  neko od naših Tviter prijatelja koji puste poruku: „@trcanje deli besplatnih 7 kodova za @runmate. Proverite www.trcanje.rs“

2 licence delimo na našem Fejsu http://www.facebook.com/trcanje. Okačite fotku na kojoj se vidi vaša omiljene staza za trčanje ili na kojoj vi trčite.

4 licence delimo za najinteresantnije odgovore u komentarima ovog teksta,  na neko od sledećih pitanja:

 • Koji je najbojli savet koji si dobio kada si počinjao sa trčanjem?
 • Voleo bih da moj najbolji prijatelj/prijateljica trči sa mnom zato što ______?
 • Kada stavim muziku i potrčim osećam se _____?

Kodovi su aktivni u narednih mesec dana, pa požurite da ih podelimo što pre 🙂 Bravo Aleksandru za aplikaciju i hvala na kodovima. Više o programu na sajtu Run Mate.

Trčanje.rs – CEP lutrija

Povezani članci

2 komentara. Leave new

 • Ostalo je još 5 licenci. Podelili smo Twitter i jednu Facebook licencu. Ajde ljudi, dajte neki komentar i osvojite licencu :))

  Odgovori
 • ■Koji je najbojli savet koji si dobio kada si počinjao sa trčanjem?
  Pocela sam nakon citanja svih odlicnih saveta sa vaseg sajta, a da i od iskusnih trkaca: „Kada vidis psa, samo sprint:)“
  ■Voleo bih da moj najbolji prijatelj/prijateljica trči sa mnom zato što zelim sa njom da podelim srecu koju osecam nakon uspesno istrcanog treninga kao i da motivisemo jedna drugu u trenutcima posustajanja, a i da izgledamo najbolje na plazi ove godinei svih narednih 🙂
  ■Kada stavim muziku i potrčim osećam se slobodno, vredno, posebno, uspesno, a povrh svega ZADOVOLJNO sto sam pobedila sebe i ustala 2 sata pre posla i otrcala svojih 4 km ! 🙂

  Nadam se da je dovoljno za licencu, moj pink Ipod je zeljno iscekuje!:)

  pozz
  J

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed