Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Rezultati – Kliknite na sliku za uvećani prikaz

Iako ni Vuja ni ja nismo bili u Sarajevu, vidim da mnogi naši čitaoci i prijatelji su učestvovali u ovoj trci. Pre svega čestitke Marku (mioManu) koji je sa nama bio na zajedničkom treningu na Adi. Odičan rezultat i lični rekord 1:39:44,00. Samo tako nastavi!

Pored toga bitno je somenuti da su na trci učestvovali i naši najbolji trkači mlađani Saša Stolić i iskusni Sreten Ninković. U ženskoj konkurenciji pobedila je Olivera Jeftić.

Zdravko nam je napomenuo da je Saša izmerio 700m kraću stazu.

Kao što smo već više puta pisali, voleli bismo da nam napišete vaše utiske sa ove trke, te da počnete da pišete i svoj blog. Nažalost mi nismo bili na ovoj trci, ali to nije razlog da ne čujemo vaše utiske o organizaciji i atmosferi sa ove trke.

Sarajevski polumaraton, 2009. Foto: Dragoslav Jotanović

Sarajevski polumaraton, detalj sa staze, 2009. Foto: Dragoslav Jotanović

Sarajevski polumaraton 2009, pred start. Foto: Dragoslav Jotanović

Sarajevski polumaraton 2009, pred start. Foto: Dragoslav Jotanović

Dobili smo par fotografija sa Sarajevskog polumaratona od Dragoslava Jotanovića, kome je ovo bio prvi polumaraton i zahvaljujemo mu se na tome. Nadamo se da ćemo ga videti na nekim narednim trkama.

Naš prijatelj Marko iz Maraton kluba 1893 je svoje utiske o Sarajevskom polumaratonu objavio u svom članku “Ponovo na Sarajevskom polumaratonu

Pozdrav svima!

Voliš Trčanje.rs? Postani deo naše mreže i uživaj u trkačkim pogodnostima već za 210 dinara mesečno