Serbia Business Run serija trka je naš poslovni cilj za 2019. godinu. U pet najvećih gradova u Srbiji – Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac, okupljamo oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije.

Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

 • Subotica Business Run – 11. april 2019.
 • Kragujevac Business Run – 25. april 2019.
 • Belgrade Business Run – 13. jun 2019.
 • Niš Business Run – 19. septembar 2019.
 • Novi Sad Business Run – 10. oktobar 2019.

Najvažnije info:

 • Trke su UVEK četvrtkom posle posla.
 • Jedna kompanija je jedan tim (neograničen broj članova u timu)
 • 5 km za trčanje ili hodanje.
 • Organizator trka je Beogradski trkački klub

KAKO IZGLEDA JEDAN SERBIA BUSINESS RUN DOGAĐAJ?

Na trci na 5 km zaposleni iz kompanija mogu da trče ili hodaju zajedno sa svojim timom. Timovi kompanija broje najmanje 3 člana, dok za maksimalni broj učesnika ne postoji ograničenje.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

TRČI ILI HODAJ 5KM

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

BELGRADE BUSINESS RUN 2017
Cilj Belgrade Business Run 2017.

AFTER WORK & RUN

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke očekuje vas AFTER WORK & RUN žurka, večera i piće za sve učesnike. Ulaz za žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale.

Žurka BBR 2017.

5 RAZLOGA DA SE PRIJAVITE

 1. Ojačajte timski duh.
 2. Motivacija za uspeh i pobedu.
 3. Novi poslovni i privatni kontakti.
 4. Briga o zdravlju zaposlenih.
 5. Svaki učesnik dobija startni paket.
Navijači, Novi Sad Business Run 2018.

CENA I USLOVI

Svaka trka posebno ima period ranih i kasnih prijava, zato je potrebno da proverite koje trke se održavaju u kom terminu i na kom Serbia Business Run događaju ćete da učestvujete sa svojom kompanijom. Drago nam je što zajedno sa vama imamo priliku da gradimo zdravu, jaku i osvešćenju poslovnu sredinu i zajednicu.

Paketi:

 • 2.900,00 RSD PO ČLANU TIMA – REDOVNA CENA STARTNOG PAKETA.
 • 2.500,00 RSD PO ČLANU TIMA– CENA U PERIODU RANIH PRIJAVA.

Detaljnije o svakoj trci: