Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Gde trčite u četvrtak posle posla? Motiviši kolege i prijavite se na poslovnu trku Belgrade Business Run, 13. juna

PREUZMI BROŠURU U PDF-u ZA SVOJE KOLEGE I HR-MARKETING TIM OVDE (.pdf). Ne, zaboravite RANE PRIJAVE po najboljim cenama ističu 10. maja, a kranji rok za prijavu je 6. jun. Nakon toga, prijave apsolutno neće biti moguće!

Belgrade Business Run je najveći sportsko-kompanijski i tim bilding događaj u Srbiji. Kroz trčanje i druženje posle posla, u četvrtak 13. juna, spajamo 5000 zaposlenih iz više od 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije.

Datum: četvrtak posle posla, 13. jun 2019. godine od 17:00
Dužina: 5km
Lokacija: Beograd, Sava Promenada
Planirani start trke: 19:00
Maksimalan broj učesnika: 5000

Startni paket: Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, osveženje na stazi, bon za večeru i piće nakon trke, te medicinsku negu tokom trajanja događaja i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata.

Ko može da se prijavi? U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Ukoliko imate manji broj učesnika od 3 ili ste zaposleni u sportskom-fitnes klubu imate pravo da učestvujete, ali ne ulazite u konkurenciju.

Šta je Serbia Business Run? 

Serbia Business Run serija trka je naš poslovni cilj za 2019. godinu. U pet najvećih gradova u Srbiji – Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac, okupljamo oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

  • Subotica Business Run – 11. april 2019.
  • Kragujevac Business Run – 25. april 2019.
  • Belgrade Business Run – 13. jun 2019.
  • Niš Business Run – 19. septembar 2019.
  • Novi Sad Business Run – 10. oktobar 2019.

TRČI ILI HODAJ 5KM

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

BELGRADE BUSINESS RUN 2017
Cilj Belgrade Business Run 2017.

AFTER WORK & RUN

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke očekuje vas AFTER WORK & RUN žurka, večera i piće za sve učesnike. Ulaz za žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale.

Žurka BBR 2017.

NAGRADE

Kompanije se takmiče u sledećim kategorijama, a najbolje očekuju robne nagrade partnera.

  1. Najbrži muški tim (minimalno zbirno vreme prva tri trkača u timu)
  2. Najbrži ženski tim (minimalno zbirno vreme prve tri trkačice u timu)
  3. Najbrži mešoviti tim (minimalno zbirno vreme prva tri trkača različitog pola)
  4. Najmasovniji tim – preduzeće sa najviše trkača.
  5. Foto takmičenje – tim sa najluđom fotkom ili najboljim navijačima.
Navijači, Novi Sad Business Run 2018.

CENA I USLOVI

Svaka trka posebno ima period ranih i kasnih prijava, zato je potrebno da proverite koje trke se održavaju u kom terminu i na kom Serbia Business Run događaju ćete da učestvujete sa svojom kompanijom. Drago nam je što zajedno sa vama imamo priliku da gradimo zdravu, jaku i osvešćenju poslovnu sredinu i zajednicu.P

Detaljnije o svakoj trci:

1 Comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...

Vesti

Schneider Electric, svetski lider u održivosti je naslovni sponzor serije poslovnih trka Serbia Business Run! Schneider Electric, jedna od najuticajnijih kompanija u domenu održivosti,...

Blog & Kolumne

Po svim svetskim istraživanjima najveći izazov zašto ljudi ne treniraju (nezavisno od toga da li su zaposleni ili ne) jeste “nedostatak vremena”. Zato je važno...

Ishrana za trčanje

Da li ujutru pre posla obavezno svratiš do pekare, a u pauzi jedeš istu hranu svaki dan? Ili možda pod izgovorom “dobrog obroka” svakog...