Connect with us

Hi, what are you looking for?

Najave trka

Gde trčite u četvrtak posle posla? Motiviši kolege i prijavite se na poslovnu trku Belgrade Business Run, 13. juna

PREUZMI BROŠURU U PDF-u ZA SVOJE KOLEGE I HR-MARKETING TIM OVDE (.pdf). Ne, zaboravite RANE PRIJAVE po najboljim cenama ističu 10. maja, a kranji rok za prijavu je 6. jun. Nakon toga, prijave apsolutno neće biti moguće!

Belgrade Business Run je najveći sportsko-kompanijski i tim bilding događaj u Srbiji. Kroz trčanje i druženje posle posla, u četvrtak 13. juna, spajamo 5000 zaposlenih iz više od 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije.

Datum: četvrtak posle posla, 13. jun 2019. godine od 17:00
Dužina: 5km
Lokacija: Beograd, Sava Promenada
Planirani start trke: 19:00
Maksimalan broj učesnika: 5000

Startni paket: Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, osveženje na stazi, bon za večeru i piće nakon trke, te medicinsku negu tokom trajanja događaja i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata.

Ko može da se prijavi? U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja pola učesnika i maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Ukoliko imate manji broj učesnika od 3 ili ste zaposleni u sportskom-fitnes klubu imate pravo da učestvujete, ali ne ulazite u konkurenciju.

Šta je Serbia Business Run? 

Serbia Business Run serija trka je naš poslovni cilj za 2019. godinu. U pet najvećih gradova u Srbiji – Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac, okupljamo oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju, zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije.

Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

  • Subotica Business Run – 11. april 2019.
  • Kragujevac Business Run – 25. april 2019.
  • Belgrade Business Run – 13. jun 2019.
  • Niš Business Run – 19. septembar 2019.
  • Novi Sad Business Run – 10. oktobar 2019.

TRČI ILI HODAJ 5KM

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

BELGRADE BUSINESS RUN 2017
Cilj Belgrade Business Run 2017.

AFTER WORK & RUN

Za nas je svaki učesnik pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke očekuje vas AFTER WORK & RUN žurka, večera i piće za sve učesnike. Ulaz za žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale.

Žurka BBR 2017.

NAGRADE

Kompanije se takmiče u sledećim kategorijama, a najbolje očekuju robne nagrade partnera.

  1. Najbrži muški tim (minimalno zbirno vreme prva tri trkača u timu)
  2. Najbrži ženski tim (minimalno zbirno vreme prve tri trkačice u timu)
  3. Najbrži mešoviti tim (minimalno zbirno vreme prva tri trkača različitog pola)
  4. Najmasovniji tim – preduzeće sa najviše trkača.
  5. Foto takmičenje – tim sa najluđom fotkom ili najboljim navijačima.
Navijači, Novi Sad Business Run 2018.

CENA I USLOVI

Svaka trka posebno ima period ranih i kasnih prijava, zato je potrebno da proverite koje trke se održavaju u kom terminu i na kom Serbia Business Run događaju ćete da učestvujete sa svojom kompanijom. Drago nam je što zajedno sa vama imamo priliku da gradimo zdravu, jaku i osvešćenju poslovnu sredinu i zajednicu.P

Detaljnije o svakoj trci:

1 Comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Vesti

U petak, 23. decembra na Savskom keju održana je “Trka za šume” velika akcija pošumljavanja u okviru koje je zasađeno 250 stabala (100 zimzelenih...

Vesti

Schneider Electric Belgrade Business Run održana je u četvrtak, 29. septembra na Adi Ciganliji sa do sada najvećim brojem takmičara iz kompanija kojeposluju u...

Najave trka

Serbia Business Run je najveći sportsko-poslovni događaj u Srbiji! U seriji je do sada učestvovalo preko 1000 kompanija i 20000 zaposlenih. Trke se održavaju...

Trening

Trčanje i outdoor aktivnosti su jedna od pet jutarnjih navika koje treba da uradite pre 12:00 kako bi vam radni dan na poslu bio...