Mnogi su oduševljeni uspehom Novaka Đokovića, ali retki su oni koji će iz toga izvući snagu za svoja lična životna postignuća.

Karakter se najbolje definiše kao sposobnost da se istraje u odluci i kada se raspoloženje u kojoj je odluka doneta promeni.  Sutra ćemo se svi oladiti ali samo oni sa jakim karakterom će ostati motivisani da naprave ličnu promenu.

Zato, ukoliko želite da ostvarite razliku u vašem životu kao što je i Novak: definišite cilj, držite se plana i postignite uspeh. Ovo će vam istovremeno ojačati karater.

Trčanje, a posebno trčanje trka su savršeni jer su trke kulminacija napornog rada. U trčanju svako može da bude šampion jer svako prolazi kroz identičan proces motivacije, odricanja i postizanja cilja.

Osećaj kada zavrišite prvi maraton je i po kvalitetu i intenzitetu identičan kao i kada ste svetski šampion. Probajte pre nego što kažete da nije.

Spremite se za svoj prvi (polu)maraton. Uradite svoj prvi triatlon i napravite korak do Ironmana. Postignite dugo željenu kilažu i smršajte. Mogućnosti su pred vama. Ne dozvolite da vam izmakne ovaj trenutak.

planovi za trčanje