Connect with us

Hi, what are you looking for?

* Naslovna

Hasta la vista Korona – virtuelna trka za lagano vraćanje na stazu

Virtuelna trka

Hej trkači! Ima li vas? Trčali smo sami, neki po kućama, neki po šetalištima, mnogi po ulicama, da bi izbegavali druge ljude. Neki u sebi :) Bez brige: svi ste bili u pravu.

Oklevali smo sa kreiranjem virtuelne trke – jer je delovalo da u uslovima limtiranog vremena, i kretanja, kada mnogo naših sugrađana ne može ili neće da šeta/trči bilo kakva organizovana aktivnost možda ne bi bila sasvim okej.

Ali i to se promenilo! U slavu ukidanja vandrednog stanja i kao predlog mehanizma za vraćanje u redovno – proglašavamo ovaj vikend i sledeću nedelju Hasta la vista Korona vikendom!

Tražili ste – dobili ste! Pravimo Virutalnu trku na 5k

Zašto 5k, ja sam (polu)maratonac? Zato što 5k svako može – da istrči, ili prošeta. Zato što je povratak na trčanje bitan da se dešava postepeno. Zato što je 5k prava mera za jačanje i obnovu imuniteta. Zato što vam niko ne brani da trčite i više :)

Kako trčimo?

  • Prijavite se za trku kroz formu na dnu teksta (ili na linku)
  • Imate 7 dana da istrčite najbržih 5 (ili najsporijih, najlepših.. kakvih god) kilometara
  • Pošaljite nam link sa vašim vremenom kroz GOOGLE FORMU
  • Ukoliko želite – prijavite se za majicu ili medalju kao suvenir sa trke pri prijavi (cenu i način dostave pročitajte na dnu teksta)
  • Okačite vaše fotke na IG ili FB sa hashtagom #hastalavistakorona
  • Skinite FB frejm da se dodatno ohrabrimo i podržimo jedni druge
  • 16. maja sabiramo rezultate – i nagrađujemo: najbržeg i najbržu i najhashtag sliku, jer brzina – nije presudna.

Gde trčimo? svuda na svetu, ali nagrade možemo da šaljemo samo u okviru Srbije.

Nagrade? Svi pobednici dobijaju majicu i medalju trke + poklone sponzora (Nagrade daju Beosport, Hemofarm i Powerade)

Postavi i ti “ram za sliku”

Želim majicu i medalju ! Kako do nje?

Hvala na interesovanju :) Zbog specifičnosti trke, majice i medalje naručujemo po prijavi, cena majice je 10€ (uključujući PDV) + troškovi dostave. Cena medalje je 5€ (uključujući PDV) plus troškovi dostave. Majice su napravljene od funkcionalnog materijala i naša procena je da stižu kod vas na adresu u roku od 7 do 10 radnih dana.

Da biste poručili majicu u prijavnoj formi naglasite svoj pol i veličinu kao i adresu za dostavu, i uplatite 1176 rsd (ili 10€ po srednjem kursu NBS na datum uplate) na SportIT – Sport Marketing & Sponsorship DOO Beograd – Voždovac, Veselina Masleše 62, 11010 Beograd, Srbija 265-1060310001893-02 svrha uplate: promo majica HLV.

Da biste poručili medalju u prijavnoj formi naglasite adresu za dostavu, i uplatite 588 rsd (ili 5€ po srednjem kursu NBS na datum uplate) na: SportIT – Sport Marketing & Sponsorship DOO Beograd – Voždovac, Veselina Masleše 62, 11010 Beograd, Srbija 265-1060310001893-02 svrha uplate: promo medalja HLV.

Ukoliko uzimate i majicu i medalju, dovoljna je jedna uplatinica od 1764 rsd (ili 15€ po srednjem kursu NBS na datum uplate) na 265-1060310001893-02 svrha uplate: promo paket HLV.

Ukoliko neko drugi uplaćuje za vas, naglasite to u formi u polju adrese, kako bismo majicu prosledili pravoj osobi :)

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Najave trka

3. Jesenji Beogradski polumaraton biće trka koja se ne propušta. Preko 2000 učesnika popunilo je prijave putem sajta Beogradskog maratona i obezbedilo svoje mesto...

Najave trka

I ove jeseni Podgorica trči! Drugo izdanje Podgorica Millennium Run-a koje se održava 20. novembra je državno prvenstvo Crne Gore u polumaratonu i maratonu,...

Ishrana za trčanje

Imunitet ili imuni sistem predstavlja odbrambeni mehanizam našeg organizma, koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela. Deo sistema nam je dat,...

Najave trka

Udruženje “Loznički trkači, u selu Tršić nedaleko od Lozcnice, organizovaće trku “Stazama Vuka Karadžića”. Staza vodi kroz manastirsku šumu i pored rodne kuće Vuka...