Hej trkači! Ima li vas? Trčali smo sami, neki po kućama, neki po šetalištima, mnogi po ulicama, da bi izbegavali druge ljude. Neki u sebi :) Bez brige: svi ste bili u pravu.

Oklevali smo sa kreiranjem virtuelne trke – jer je delovalo da u uslovima limtiranog vremena, i kretanja, kada mnogo naših sugrađana ne može ili neće da šeta/trči bilo kakva organizovana aktivnost možda ne bi bila sasvim okej.

Ali i to se promenilo! U slavu ukidanja vandrednog stanja i kao predlog mehanizma za vraćanje u redovno – proglašavamo ovaj vikend i sledeću nedelju Hasta la vista Korona vikendom!

Tražili ste – dobili ste! Pravimo Virutalnu trku na 5k

Zašto 5k, ja sam (polu)maratonac? Zato što 5k svako može – da istrči, ili prošeta. Zato što je povratak na trčanje bitan da se dešava postepeno. Zato što je 5k prava mera za jačanje i obnovu imuniteta. Zato što vam niko ne brani da trčite i više :)

Kako trčimo?

  • Prijavite se za trku kroz formu na dnu teksta (ili na linku)
  • Imate 7 dana da istrčite najbržih 5 (ili najsporijih, najlepših.. kakvih god) kilometara
  • Pošaljite nam link sa vašim vremenom kroz GOOGLE FORMU
  • Ukoliko želite – prijavite se za majicu ili medalju kao suvenir sa trke pri prijavi (cenu i način dostave pročitajte na dnu teksta)
  • Okačite vaše fotke na IG ili FB sa hashtagom #hastalavistakorona
  • Skinite FB frejm da se dodatno ohrabrimo i podržimo jedni druge
  • 16. maja sabiramo rezultate – i nagrađujemo: najbržeg i najbržu i najhashtag sliku, jer brzina – nije presudna.

Gde trčimo? svuda na svetu, ali nagrade možemo da šaljemo samo u okviru Srbije.

Nagrade? Svi pobednici dobijaju majicu i medalju trke + poklone sponzora (Nagrade daju Beosport, Hemofarm i Powerade)

Postavi i ti “ram za sliku”

Želim majicu i medalju ! Kako do nje?

Hvala na interesovanju :) Zbog specifičnosti trke, majice i medalje naručujemo po prijavi, cena majice je 10€ (uključujući PDV) + troškovi dostave. Cena medalje je 5€ (uključujući PDV) plus troškovi dostave. Majice su napravljene od funkcionalnog materijala i naša procena je da stižu kod vas na adresu u roku od 7 do 10 radnih dana.

Da biste poručili majicu u prijavnoj formi naglasite svoj pol i veličinu kao i adresu za dostavu, i uplatite 1176 rsd (ili 10€ po srednjem kursu NBS na datum uplate) na SportIT – Sport Marketing & Sponsorship DOO Beograd – Voždovac, Veselina Masleše 62, 11010 Beograd, Srbija 265-1060310001893-02 svrha uplate: promo majica HLV.

Da biste poručili medalju u prijavnoj formi naglasite adresu za dostavu, i uplatite 588 rsd (ili 5€ po srednjem kursu NBS na datum uplate) na: SportIT – Sport Marketing & Sponsorship DOO Beograd – Voždovac, Veselina Masleše 62, 11010 Beograd, Srbija 265-1060310001893-02 svrha uplate: promo medalja HLV.

Ukoliko uzimate i majicu i medalju, dovoljna je jedna uplatinica od 1764 rsd (ili 15€ po srednjem kursu NBS na datum uplate) na 265-1060310001893-02 svrha uplate: promo paket HLV.

Ukoliko neko drugi uplaćuje za vas, naglasite to u formi u polju adrese, kako bismo majicu prosledili pravoj osobi :)

planovi za trčanje