Mršavljenje

Lomi jezik i topi kilograme – Taransformacija 2018, kamp za mršavljenje

Nema komentara

Na Trčanje.rs se od početka bavimo temom mršavljenja i motivacije. Ono što je sasvim izvestno je da 90% trkača počne da trči prvenstveno da bi smršali a tek nakon toga se zaljube i samo kretanje.

Mršavljenje, nažalost, ipak nije toliko jednostavan proces. Ono što smo vremenom naučili, a nauka je potvrdila, jeste da za uspešan proces gubljenja kilograma, moramo da reprogramiramo naš jelovnik, navike ali i volju. 

Aleksandra Ubović, je u članku za naš portal  ovo jako lepo sumirala: Bez obzira koliko smršamo, mi se  uvek ponovo vratimo istoj slici. To znači da je slika u našoj glavi a ne na našem telu! A ako je u mojoj glavi onda ja svojim mislima mogu i da je promenim! Jer mršavljenje je apsolutno inside job, iliti rad na sebi ali ”iznutra”!

Zato nije čudno da smo baš sa njom osmislili program koji spaja najbolje od oba sveta, mršavljenje trčanjem i rad na sebi, Taransformacija je kamp za mršavljenje i ličnu transforaciju. Možda lomi jezik, ali sigurno – menja i telo.

Kamp za mršavljenje!

Na Kampu za mršavljenje ćemo vam pomoći da smršate prve kilograme koje nikada nećete vratiti. Kamp za mršavljenje je pravo vreme da se vratite sebi, da se setite istine koja kaže da ste divni, lepi i čudesni i da lagano ali sigurno krenete na svoj novi put – put do svoje savršene figure i put do svog unutrašnjeg mira.

KADA?
U dva termina: 22.- 30. jun i 17. – 25. avgust 2018.
GDE?
Hotel Omorika Planina Tara, Srbija

Ko može da se prijavi ?

Ukoliko imate više od 18 i manje od 55  godina i već ste probali sa različitim načinima mršavljenja, dobrodošli ste da nam se priključite na kampu. Broj mesta po terminu je ograničen. Ukoliko imate bilo kakav hroničan zdravstveni problem potrebno je da doneste potvrdu lekara da ste sposobni za umerenu fizičku aktivnost.

Program kampa

Kamp uključuje celodnevni program aktivnosti, kao i primer specijalnog jelovnika kog se možete pridržavati bilo da ste gosti hotela Omorika ili dolazite u privatnoj režiji.

Sveža jutra su rezervisana za meditaciju u carstvu Tarske tišine, prepodneva za prelepe šetnje po najčistijem vazduhu Srbije, popodneva za odmor i vežbe oblikovanja sa trenerom. Nakon večere Aleksandra Uboviće vodiće radionice svesnog mršavljenja “Zauvek vitki”.

Vežbaj lagano

Pažljivo osmišljen program vežbanja uz stručan tim trenera diplomiranih profesora DIF-a iz “Škole trčanja” Beogradskog trkačkog kluba, uz pomoć kojih ćete se upoznati sa rekreativnim trčanjem i saznati kako da na najbolji mogući način podstaknete vaše telo na sagorevanje masti i izgradnju mišića.

VremeAktivnost
08:00 – 08:30Meditacija
09:30 – 10:00Doručak
10:00 – 12:00Fizička aktivnost u prirodi (šetanje, trim staza, treking)
13:00 – 14:00Ručak
14:00 – 16:00Slobodno vreme
16:00 – 16:15Užina
17:30 – 19:00Vežbice oblikovanja, rad sa trenerom ili bazen
19:15 – 19:45Večera
20:00 – 21:30Radionica „Zauvek vitki“

Hrani se pametno

Na kampu vam prezentujemo proverenjednostavan i učinkovit program ishrane, koji će učiniti vašu ishranu ukusnom, jednostavnom i održivom za ciljeve koje imate. 

Ovaj jelovnik lako će se uklopiti u vaše navike i moći ćete da ga dugoročno primenjujete u svakodnevnom život.

Za sve goste Hotela Omorika organizovan je poseban meni izgrađen po jelovniku koji ćemo prezentovati, a onda i pratiti dan za danom. Učesnici će jesti isto što i organizatori kampa. Ono što je važno: nećete biti gladni, a mršavićete! 

Za sve koji ne noćite u Hotelu Omorika, postoji opcija uplate dnevnog menija, kako biste se hranili po već pripremljenim jelima iz jelovnika. Pošaljite nam poruku za više informacija.

Hrana na Tari je sveža, lokalna i iz prirodnog uzgoja, zdrava i ukusna!

Mršavi svesno

Radionice za svesno mršavljenje iz programa ZAUVEK VITKI na kojima zajedno radimo na motivaciji i istrajnosti prilikom procesa mršavljenja i u okviru kojih ćete učiti:

 • Šta je to emocionalna glad i zbog čega ustvari posežemo za hranom i kada nismo zaista gladni
 • Kako razlikovati zdrav apetit od žudnje za hranom
 • Koje prve korake da preduzmete (na putu postizanja vaše idealne figure)
 • Kako da odradite male promene koje će vremenom rezultirati velikim promenama
 • Mentalne veštine za uspešno mršavljenje
 • Šta su vizualizacije i kako da ih iskoristite u dostizanju svojih ciljeva
 • Emocionalne i duhovne veštine koje su vam potrebne za održavanje zdravog tela
 • Šta su afirmacije i kako ih koristiti u cilju postizanja vaše savršene figure
 • Zbog čega su važne emocije i na koji način se ”nosimo” sa njima
 • Šta znači voleti sebe i kako pronaći u sebi snagu za donošenje zdravih odluka u ishrani

Treneri i edukatori

Aleksandra Ubović rođena je 1974. godine u Beogradu. Diplomirala je 1997. na Filološkom fakultetu. Pre 8 godina zajedno sa suprugom Sinišom Ubović pokreće koncept Put Promene u okviru kog vode programe koje e kreirala Lujza Hej sa timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti savremene psihologije i psihoterapije.  Od 2013. godine Aleksandra vodi u Beogradu HYL radionice ličnog razvoja na temu “Postanite i ostanite ZAUVEK VITKI“, a u februaru 2015. izlazi i njena istoimena knjiga koja automatski po izdavanju postaje jedna od najprodavanijih knjiga u oblasti self – helpa.

Ivan Radenković je rođen 1983. godine u Beogradu i diplomirao je na DIF-u 2006. godine. Ivan je glavni trener i osnivač Beogradskog trkačkog kluba u kojem pomaže ljudima da kroz trčanje spoznaju lepotu kretanja i inspirišu se na ispunjeniji i bogatiji život. Ivan je autor programa “Škola trčanja za odrasle”  koji je direktno pomogao da više od 2000 Beograđana i Beograđanki, starosti od 16 do 65 godina završi svoju prvu trku, bilo to Trka Zadovoljstva ili maraton i na taj način pronađu snagu u sebi i naprave važne životne iskorake.

Šta dobijate programom?

Program „Kampa za mršavljenje – Tara 2018“ uključuje:

#AktivnostVrednost
1.7 PEŠAČENJA U PRIRODI SA VODIČEM koji uključuju uvodnu aktivnost laganog razgibavanja, šetnju i lagano istezanja nakon šetnje70 eura
2.6 TRENINGA SA TRENEROM koji uključuju zagrevanje, glavni deo treninga, vežbe oblikovanja i istezanje90 eura
3.6 RADIONICA programa svesnog mršavljenja „Zauvek Vitki“160 eura
4.RADNU SVESKU sa programom kampa i dnevnikom aktivnosti5 eura
5.SPORTSKU MAJICU ZA VEŽBANJE napravljenu od funkcionalnih materijala koja vam ostaje  da vas služi u vašoj novoj navici redovnog kretanja20 eura
6.PRIMER MESEČNOG JELOVNIKA koji vas učinkovito, jednostavno i ukusno vodi do najbolje životne forme, kao i predavanje o principima ishrane50 eura

Bonusi za sve učesnike i učesnice

 1. Aleksandra Ubović vam poklanja on-line podršku do čak tri meseca nakon završetka Kampa kako bismo zajedno s vama i dalje istrajali na ispunjenju zajedničkog cilja (vrednost 150 eura)
 2. BRC vam daruje knjigu o trčanju za početnike, kao i besplatnih 3 meseca treninga trčanja za totalne početnikenakon završetka Kampa (vrednost 90 eura)

 

Cena i način plaćanja

Ukupna vrednost kampa sa svim bonusima je 635,00 eura, ali vi nećete platiti toliko. Cenu Kampa i uslove plaćanja pogledajte na sajtu 

[button color=“green“ size=“big“ alignment=“none“ rel=“follow“ openin=“samewindow“ url=“http://kamp-za-mrsavljenje.com/“]SAZNAJ SVE DETALJE I CENU[/button]

 

SAZNAJ VIŠE I PRIJAVI SE

Aleksandra Ubović, koordinatorka kampa
Tel, SMS ili Viber: +381 (0) 65 31 00 888
Email: alex.ubovic@gmail.com

http://kamp-za-mrsavljenje.com/

Da li je doručak zaista toliko važan?
Bulimija – zgodni po svaku cenu
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed