* BEOGRADSKI MARATON *

Nike podržao Beogradski maraton: Još bolje trkačko iskustvo sa najkvalitetnijom sportskom opremom

Nema komentara

U skladu sa sloganom Beogradskog maratona “Uvek više”, našoj porodici se pridružio Nike, vodeći svetski brend u industriji sportske opreme.

Kompanija Sport Time Balkans, kao zastupnik brenda Nike u Srbiji, prepoznala je Beogradski maraton kao jedan od simbola srpske prestonice. Ovom saradnjom Beogradski maraton je stao rame uz rame sa eminentnim trkama u svetu koje su podržane od strane brenda Nike.

Sve učesnike Beogradskog maratona očekuje Nike Dri-FIT majica

Od sada sve učesnike Beogradskog maratona kao poklon očekuje Nike Dri-FIT majica, za još bolje trkačko iskustvo. Beogradski maraton na prvo mesto stavlja zadovoljstvo njegovih učesnika i podizanje kvaliteta događaja.

U skladu sa ovim ciljem, deo Beogradskog maratona je postala kompanija Sport Time Balkans sa kojom deli iste vrednosti, usmerene na kvalitet i inovativnost, potrebe trkačke zajednice i okruženja u kome živimo, kao što su održivost i zaštita životne sredine.

„Nike se trudi da podrži i inspiriše sve sportiste širom sveta, da uvek daju svoj maksimum i da nikada ne odustaju. Veoma smo ponosni na ovu saradnju i činjenicu da je upravo naš brend podržao Beogradski maraton, kao najmasovniji trkački događaj u našoj zemlji“, izjavila je Mirjana Jokić, generalna direktorka kompanije Sport Time Balkans.

Beogradski maraton jedan od simbola Srbije

Direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, ovim povodom je izjavio: „Velika nam je čast što imamo priliku da ostvarimo saradnju sa svetski poznatim brendom Nike i verujemo da u sinergiji sa kompanijom Sport Time Balkans možemo da ostvarimo odlične rezultate na svim budućim projektima. Hvala vam što ste prepoznali energiju koju ulažemo i postali deo naše porodice.

„Što je priznanje da je Beogradski maraton sa pravom jedan od simbola Srbije, prestonice, ali i događaj kome se najbolji maratonci iz godine u godinu vraćaju, a novi šampioni prve velike uspehe prave baš na beogradskim ulicama.“

Kompanija Sport Time Balkans, ekskluzivni distributer brenda Nike za Srbiju, Rumuniju, Bugarsku, BiH, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Albaniju, od danas je zvaničan tehnički partner 36. Beogradskog maratona.

Koristimo ovu priliku i da najavimo da će kompanija Sport Time Balkans na Trkačkom sajmu Beogradskog maratona. U periodu od 20. do 22. aprila 2023. godine na Beogradskom sajmu imati svoj štand, na kome će biti izloženi Nike modeli po specijalnim cenama, samo za ovu priliku.

Još mesec dana do 36. Beogradskog maratona
Humanitarni aspekt Trke zadovoljstva
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed