Connect with us

Hi, what are you looking for?

Trening

Utisci sa treninga #3

Uz sve klimatske neprilike u zadnjih par dana, koje su članove organizacije ’Aktivan život’ navodile na strepnju, nedelja 14.02. je bila dan kao stvoren za kolektivno druženje, grupe hiper pozitivnih ljudi, trkača. Skupljanje kod ’Havane’, sada već tradicijonalno, je bilo propraćeno komentarima na temu lepote dana pred nama.

Foto: Vuja

Ovaj put smo u startu napravili malu izmenu, te su sve grupe krenule kao jedna u nekom laganom tempu kao zagrevanje. Ova eksperimentalna tehnika će ubuduće postati praksa, jer je pored osmeha i šaljivih komentara prosevala i poneka grudva ili saznanje da kraj tebe trči čovek koji je odrastao u ulici pored tvoje, u nekom drugom glavnom gradu neke druge zemlje(istinita priča).

Foto: Vlada

Tek nakon par kilometara su se grupe samoformirale i trening je nastavljen po ličnom planu, ravnanom po željama, raspoloženjima i ambicijama. Sneg i led na stazi je bio mestimično očišćen, što je našem zajedničkom treningu dalo malu notu ekstremnog sporta. Upravo to je možda za nijansu otežalo današnje trčanje, pa su se grupe, opet, razbile u nekoliko manjih.

Foto: Nepooznat ;)

Suma sumarum, svi smo trčali, neki po krug, dobar deo po dva, nekome se podkrao i treći ali smo doživeli da uveliko pijući čaj, dočekamo i nahranimo i onog koji je juče trčao četiri kruga oko Ade u zavidnom vremenu, bravo Dado. Okrepa je, Marinim dobrodejstvom, ovaj put bila obogaćena i super ukusnim sendvičima uz standardni keks i voće- na opštu radost prisutnih.

Uz okrepu i tople napitke smo ponovo imali niz konstruktivnih diskusija kako iz oblasti trčanja, tako i iz svetovnijih tema. Trebalo bi izdvojiti priču na temu ’gelovi: za i protiv’ kao i specijalno priređenu degustaciju Vladinih alhemičarskih poduhvata ishrane za trkače- nadamo se receptu uskoro jer je klopa bila fenomenalna.

Foto: Mara

Ovaj trening nam je doveo nova lica, ženska i muška, čak su devojčice i povele u trci novih lica ali su na kraju izgubile u totalnom sabiranju, a ovoga puta se povećana i koncentracija ljudi iz MK1893. Slike sa njega možete videti na našoj galeriji i prisetiti se kako nam je bilo super ili pak osetiti malu količinu krivice što niste došli ovaj put. Ekipa iz Aktivnog života’ Vas zove da nam se pridružite u sledeću nedelju ili u neku od sledećih nedelja, na zajedničkim treninzima.

Appendix:

Ako se imalo baviš trčanjem- bez obzira na pol i godine, ako si iz Beograda- trenutno ili stalno i ako si makar malo normalan: ONDA TI MESTO NA OVIM ZAJEDNIČKIM TRENINZIMA, BEZ IZGOVORA!!!! :)))

Hvala na pažnji

Advertisement. Scroll to continue reading.
5 Comments

5 Comments

 1. mioMan

  15.02.2010 at 12:32

  Sta bi sve rekao Dusko Korac na ovo… :)

 2. Ksenija

  15.02.2010 at 13:40

  vaaaaaaau, baš smo slatki i veseli!
  još jednom, bravo za alhemičarske poduhvate u aluminijumskoj foliji!
  triput ura za Vladu! ura! ura! ura!
  :)

 3. voya

  15.02.2010 at 20:39

  definitivno, dan ko’ stvoren za trening!! posle onih kijameta nedelja je osvanula samo za nas. kao i do sad, sve je bilo u najboljem redu. : ) za mesec dana cemo gledati ove fotke i reci vidi koj’ snneeg!? : D vec sa ovaj vikend najavljuju + 10 c!!

  do tada, pozdrav ekipo!! : )

 4. Zundapp

  16.02.2010 at 10:39

  Bravo, bas ljepo druzenje. Jos malo pa atletski klub.

Uključi se u diskusiju

Povezani članci