* NaslovnaNajave trka

Najava trke! Avantura Challenge Race 2021 na Zlatiboru + obezbeđen prevoz

Nema komentara

Spremni da se upustite u avanturu? Volite trčanje, zabavu i druženje? 

PRIJAVITE se na www.runtrace.net/#zlatibor2021 i ne propustite priliku da u u subotu 06.11.2021. na Zlatiboru budete deo najvećeg trkačkog spektakla u regionu – Avantura challenge race 2021!

Drugu godinu za redom okupljamo rekreativce, ljubitelje trčanja i prirode, atletičare – sve one koji trčanje vole, žive i doživljavaju kao neraskidivi deo sebe. Takmičari mogu da biraju da li će trčati 6k ili 12k, a predvidjene su 3 kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji:

  • Apsolutna kategorija
  • Juniori / Juniorke (18 godina i ispod)
  • Veterani / Veteranke (40 godina i preko)

Sve učesnike očekuju uzbudljive trase i stanice izenadjenja, bogati startni paketi, pokloni sponzora i partnera trke, challenge party uz ručak i muzički program i još puno iznenadjenja. Najbrži u svim kategorijama osvojiće i vredne nagrade!

Za prvih 70 prijavljenih takmičara sa plaćenom kotizacijom obezbedjen je prevoz na relaciji BG-Zlatibor-BG. 

Da biste ostvarili pravo na besplatan prevoz potrebno je da se prijavite na mail: jovanovicanko1@gmail.com i uz ime i prezime pošaljete dokaz o uplati kotizacije. 

Rok za prijavu za prevoz: 30.10.2021. godine.

Sve detaljne informacije o trci na sajtu runtrace.net

Avantura Challenge Race jedna je od pet trka sa preprekama u okviru challenge lige koju je Savez za rekreaciju i fitnes Srbije organizovao sa željom da razvija trčanje kroz jedan novi koncept. Na takav način želimo da podstaknemo naše sugrađane na aktivan život i rekreaciju, uz druženje i razvijanje duha zajedništva, kao i da promovišemo lepote naše Srbije.

Trka na Zlatiboru održava se u saradnji sa lokalnim partnerom Avantura parkom Zlatibor, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Agnes Tirop – Svetska rekorderka pronađena mrtva, kenijska policija uhapsila muža
10 prednosti preskakanja vijače i kako nam može poboljšati zdravlje

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed