Najave trkaTrail & Treking

Continental Treking liga – ove godine leto traje do oktobra!

Nema komentara

15. izdanje Continental Treking lige je na pola sezone. Ispred nas je dugo toplo leto, ima mesta za dobar odmor, puno avanture i dobrih treninga. Treking liga svoje putovanje nastavlja 31.08. na jednom od najegoztičnijih terena Evrope, na rekama Zrmanja i Krupa, a gde još nije odgovoreno na pitanje – zašto to nije nacionalni park? „Pltivice u malom“ očekaju nas pred kraj leta, kao i Rab, Krk, i najzad  – Papuk. Evo šta treba zabeležiti u kalendare: 

Rab Island Trail 2018 by Petar Lupić

NATUREL ZRMANJA TRAIL / 31.08.

Jedna od najegzotičnijih lokacija „starog kontinenta“, udaljena tek 2 i po sata vožnje od glavnog grada Hrvatske. Moći ćete uživati u nekim od kategorija 6km, 15km ili 24km. Info i prijave za nezaboravnu avanturu u zemlji Winnetoua pogledajte OVDE!

CONTINENTAL RAB ISLAND TRAIL / 21.09.

Ne postoji raznolikije ostrvo na Jadranu od Raba! U samo nekoliko kilometara ovde ćete promeniti nekoliko vegetativnih i geoloških sistema: od kamenjara do borovih šuma, peščanih plaža i džungle! Ovu trku odlikuje egzotični trail, mnogobrojni popratni sadržaji i odlični uslovi smeštaja! Info i prijave OVDE.

Foto: Treking Liga

KRK ISLAND TRAIL / BAŠKA OUTDOOR FESTIVAL / 12.10.2019.

Baška outdoor festival je najmasovniji “outdoor” događaj u Hrvatskoj, a u sklopu festivala, osim što ćete uživati u nekoliko dobrih koncerata i pregršt ostalih sadržaja, čekaju vas ponovo, sada po već deveti put, egzotične trail staze ostrva Krk, prve službeno organizovane trail trke u Hrvatskoj (2012.). Info i prijave OVDE.

Ukupni poredak Continental treking lige možete pratiti na web stranici www.trekingliga.run

5. Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja
Atraktivno mimo svijet’! Prvo izdanje Bjelasica Ultra Trail-a
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed