Pojedine stvari koje radimo da bismo smršali mogu da budu opasne, čak mogu da ozbiljno ugroze naš život. Poznajem neke devojke koje se željno vrate cigaretama kada žele da izgube kilograme – jer, kada puše, manje osećaju glad (a i budžet za hranu se lagano pretoči u budžet za novu paklu). To nije kul!

Izgladnjivanjem nećete doći do savršene linije

Ponavljajte za mnom: pet obroka dnevno! Pet obroka dnevno! Pet obroka dnevno! Doručak. Užina. Ručak. Užina. Večera. Možete da se poslužite sledećim trikom: napravite fotke svojih 5 obroka!

Možda deluje blesavo, ali uzmite telefon u ruke i uslikajte svoj tanjir. Tako ćete moći da vodite svojevrsan “dnevnik obroka” i iz dana u dan ćete imati uvid u kvalitet i kvantitet hrane koju unosite u svoj organizam.

Pronađite prijatelje u zločinu!

Ja volim da se okružim ljudima koji prave dobre odluke i koji imaju više interese od neprestanog klabinga i opijanja. Moji prijatelji i ja pazimo jedni na druge.

Podelite svoje fitnes izazove na društvenim mrežama i pronađite još seksi, aktivnih i samopouzdanih devojaka! Želimo da vidimo baš tvoju fotku sa jutarnjeg trčanja ili poslepodnevnog razgibavanja i taj ukusan doručak od voća i žitarica!

Pet obroka dnevno! Doručak. Užina. Ručak. Užina. Večera.