Ishrana za trčanje

Doručak – najvažniji obrok u toku dana

Nema komentara

Doručak – najvažniji obrok u toku dana često preskačemo sa izgovorom da nemamo dovoljno vremena za njegovu pripremu, a da li je baš tako?

Postoje oni koji ustaju veoma rano kako bi trenirali i natempiraju vreme tako da se spreme taman na vreme da stignu na posao/fakultet/školu, ali izostave doručak.

Ima i onih koji kažu da nisu previše gladni ujutru i da im doručak nije potreban. Zašto je to loše? Pa ukoliko preskočite jutarnji obrok, nivo šećera u krvi naglo opada. Nakon toga, javljaju se umor i vrtoglavica, metabolizam se usporava, a samim tim se zaustavlja i proces sagorevanja kalorija.

Wellness Breakfast keks se odlično uklapa u životni ritam – bilo da doručkujete kod kuće ili kasnije. Ukusan doručak, koji ne zahteva previše vremena za pripremu a koji daje dovoljno energije za početak dana možete napraviti kombinacijom Wellnes Breakfast keksa sa nekim napitkom poput mleka, jogurta, soka ili sa voćem po želji.

 

Jedan od osnovnih principa pravilne ishrane svakodnevna upotreba integralnih žitarica. S tim u vezi, doručak sa Wellness Breakfast keksom je poželjan jer sadrži pet vrsta odabranih žitarica od celog zrna, bogat je vitaminima B1, B3 i B6, a sve to doprinosi normalnom funkcionisanju metabolizma.

Kako bi razbili svakodnevnu monotoniju doručka možete kombinovati Wellnes Breakfast keks sa ukusom mleka i hrskavog badema, kao i ukus šumskog voća.

 

50 nijansi belo: da li je svaki šećer podjednako štetan?
Mitovi o hrani: 10 činjenica koje verovatno niste znali
Tags: , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed