Blog & Kolumne

Poznati u Njujorku

Nema komentara

Kao i svake prdhodne i ove godine je učestvovati na Njujorškom maratonu privilegija za mali broj onih srećnika u odnosu na broj nas koji bi to želeli. Većina poznatih trkača trčaće u ime nekog od dobrotvornih udruženja. Mi smo izdvojili…

Jednom sportista uvek sportista

Bivši golman Mančestera Junajteda i Holandske reprezentacije Edvin van der Sar će trčati na Njujorškom maratonu ove godine. Ali neće biti jedini bivši velikan sporta na stazi.

Mark Messier, bivši igrač i kapiten hokejaša New York Rangersa, član hokejaške kuće slavnih i osvajač šest Stenli kupova, učestvovaće ove godine na maratonu u velikoj jabuci, kako bi sakupio novac za udovice policajaca i njihovu decu, kao i za decu koja boluju od raka.

Lepe žene prolaze kroz grad…

Među poznatim učesnicama ovogodišnjeg Njujorškog maratona, nama verovatno najpoznatja je dobitnica Gremi nagrade MYA, ona će prikupljati novac za najveću organizaciju za udomljavanje životinja na svetu North Shore Animal League America.

Društvo će joj praviti model Christy Turlington Burns, koja je ujedno i osnivač organizacije Every Mother Counts, koja se bavi zaštitom prava trudnica i prikupljanjem pomoći za bolju negu majki širom sveta.

Rudar se vraća

Prošlogodišnji heroj, čileanski rudar koji je istrčao NYC maraton samo mesec dana nakon oslobađanja iz jame u kojoj je proveo 69 dana. Ove godine, Edison Pena, se vraća kao posrnuli heroj koji je u ovih godinu dana prošao veliki put, od heroja, preko alkohola i droge do duševne bolnice i nazad, na mesto trijumfa i lepih uspomena, kako kaže u nadi da će mu maraton pomoći da prebrodi izazove koji su pred njim.

Slavne ličnosti su i u prošlosti bile najveći promoteri Njujorškog maratona, šta vi misite koje bi poznate ličnosti bile dobri promoteri maratona u Srbiji?

5 razloga zašto je dobro što ne idemo na Evropsko prvenstvo u fudbalu
Odlična borba na Njujorškom maratonu 2011[VIDEO]

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed