Zdravlje

Više nego ljudski: prolazak kroz Be more human ideju

Nema komentara

U poslednje vreme viđamo sve manje klasičnih reklama, a sve više priča.  Brendovi nas podstiču da se vežemo za ključne ideje koji svaki od njih nosi. Be more human je poruka kojom nas Reebok podseća da svi oni sitni razlozi zbog kojih vežbamo, sve krupne odluke, na kraju igraju ključnu ulogu u našem svakodnevnom životu, sport od nas pravi bolje mame, ćerke, sinove, tate, prijatelje, tetke, partnere, kolege. Ovo je ideja sa kojom lako možemo da se povežemo i poruka koju vredi ponavljati.

Be more human platforma

Verovatno ste primetili simpatičan baner na našem sajtu, čovek koji stoji mimo pravila 🙂 On vodi na Be more human platformu. na kojoj se uvezuju znanja, testovi i praktični aspekt BMH ideje. Ukoliko krenete na ovo mini istraživanje doživećete najmanje jedno otkrovenje i dobiti infuziju motivacije.

Lično, nekada zgodni nabilldovani ljudi umeju da me zaplaše, ali be more human poruka je jedna od retkih na koju reagujem. Zašto? Zato što se obraća meni, oseća razlog zašto vežbam i razume da iza svog znoja, vremena na treninzima i pisanja svih tekstova o trčanju stoji jedan motiv: postati bolja verzija sebe.

https://youtu.be/UDb-7DY3CjU

Da li vas zanima vaš human score? I mene je –  način na koji je koncipiran je zabavan i izazovan.

Posetite TEST STRANU Be more human platforme i uradite test – tu je da preispita vaša uverenja i stavove o važnim životnim pitanjima. Na primer:

Screenshot_24

Zašto je ovo važno – pogledajte ovde (hint: vežbanje je jedna od key poruka)

https://youtu.be/wIYdqXNpoTA

Ukoliko vas zanimaju činjenice, obavezno pogledajte “Grey Matters”  interaktivni prikaz koji objašnjava kako vežbanje pozitivno utiče na um čoveka, na primer:

zanimljivosti

Učestvuj! Pokaži nam tvoj realni selfie

U inat ulepšanoj i neiskrenoj realnosti selfija, #breakyourselfie haštag stavljamo uz selfije stvarnih ljudi, kada su najranjiviji i najrealniji – nakon vežbanja.

Pogledaj celu galeriju OVDE  i pripremi se za svoj najbolji ugao.

Pratite nas jer ćemo vas dodatno inpirisati putem Be More Human motoa, a najinspirativnije priče u danima koji dolaze nagraditi.

Sve o kalorijama: Kako da izračunate koliko ste kalorija potrošli na trčanju?
Vaše stopalo

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed