Najave trka

Trka za našu planetu – 19.mart 2016.

1 komentar

Ako planirate trening u subotu na Adi, podržite globalnu akciju „EARTH HOUR 2016- Sat za našu planetu“ koju  organizuje i sprovodi Svetski fond za zaštitu prirode WWF.

Earth Hour je simboličnih sat vremena svake godine u 8:30 PM po lokalnom vremenu kada radimo nešto svesno i dobro za našu planetu – ugasimo svetla, štedimo struju, recikliramo plastiku i staklo… Akcije zavise od kontinenta do kontinenta i od zemlje do zemlje.

Tehnička Škola u Železniku će dati doprinos ovoj akciji organizovanjem Trke za planetu Zemlju i širenjem poruke da je borba protiv klimatskih promena zajednička borba svih stanovnika planete i da je neophodno da u toj borbi svi daju svoj doprinos.

Start: 11h rampa na Makiškoj strani Ade Ciganlije

Dužina: simboličnih 5 km.

Startnina: nema

Kontakt osoba: Snežana Jovicki,  jovis011@hotmail.com

Sat za našu planetu (1)
Organizatori: članovi Ekološke i Maratonske sekcije Tehničke Škole u Železniku.

Roze trka na Adi – budi tamo! Budimo zajedno!
BELGRADE BUSINESS RUN 2016 – prva korporativna trka u regionu i Srbiji, nedelja 19. jun

Povezani članci

1 komentar. Leave new

  • Zahvaljujemo se u ime organizatora svima koji su se pojavili na trci za planetu Zemlju. Izvinjavamo se unapred zbog organizacije jer nam je ovo prva trka, a nijedna od nas nije prof fizičkog vaspitanja. Sledeće godine vas očekuje okrepa, kolači i majice. Htela bih ovim putem da zamolim mladića koji je medju prvih pet došao na cilj da ostavi kontakt adresu kako bih mu uručila knjigu , simboličnu nagradu naše Tehničke škole. Pozdrav od organizatora Snezane i dve Jelene, profesorke geografije i biologije.

    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed