Najave trka

Prvi Zagrebački prolećni polumaraton – Zagreb21

Nema komentara

Zadovoljstvo nam je najaviti prvi Zagrebački proljetni polumaraton – Zagreb 21, koji se trči cestama grada Zagreba! Kao većina velikih svjetskih i europskih gradova, po prvi put će ove godine i Zagreb pružiti svojim trkačima mogućnost da polumaraton otrče u proljeće, a maraton u jesen.

Start utrke je ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice i trče se dva istovjetna kruga. Start je netom prije nego što i kalendarski dođe proljeće – 20. marta u 9 sati, a svi koji još nisu spremni za polumaraton ili im jednostavno taj dan ne odgovara takva dionica, mogu u isto vrijeme i na istom mjestu krenuti u utrku na 5 km. Staza je uglavnom ravna s nekoliko blagih uspona i spustova.

trasa Zagreb 21
trasa Zagreb 21

Da sve ne ostane samo na klasičnim dionicama, pobrinili smo se i utrkom štafeta u sklopu polumaratona razdijeljenom na četiri etape. Za prijave kliknite OVDJE. Rane prijave su do kraja februara.

Organizator je osigurao atraktivan startni paket te vrijedne novčane nagrade za najbolje trkačice i trkače. Prijava u februaru jamči i povoljniju kotizaciju, a više informacija o Zagrebačkom proljetnom polumaratonu i ostalim utrkama možete pronaći na stranicama organizatorawww.crorun.pro

Kantri trka „Gazi Baba XC Challenge“ u Skoplju!
43. Memorijalna trka Zvonko Panežić

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed