Najave trka

Plešite kao da sutra ne postoji – Les Mills na drugačiji način

Nema komentara

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok poziva na treći „X-CHALLENGE“ trening koji će se održati 25. juna u 19h u Bitef Art Cafe-u, u Beogradu. Tokom dvočasovnog plesnog maratona, biće izvedena dva Les Mills plesna programa BodyJam i Sh’bam, a trening će voditi nacionalni Les Mills prezenteri Suzana Skenderoski, Renata Stanojević, Bojana Tatić i Marijana Spasojević.

Učešće je besplatno, a prijavljivanje je moguće putem linka: http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-trening-dance/.

Trošenje kalorija zabavom

Učesnike očekuje nesvakidašnje i zabavno plesno iskustvo, jer će jedne od najpopularnijih svetskih plesnih treninga (Les Mills BodyJam i Sh’bam) moći da dožive u drugačijoj atmosferi – u noćnom klubu uz ritam najboljih muzičkih hitova.

Trening će započeti Sh’bam programom koji podiže raspoloženje i uz koji je moguće zaboraviti na činjenicu da je trening u toku.

Sh’bam je zabavan plesni trening uz koji se vezuju hitovi sa top lista – kombinacija dance muzike koja se sluša po klubovima širom sveta, remiksa starih hitova i modernizovanih latino ritmova. Svaki čas je jedinstven. To ga čini izuzetno zabavnim i društvenim načinom vežbanja. Pokreti su jednostavni, zato je odličan način da oslobodite zvezdu u sebi, čak i ako niste skloni plesu. Uz moderne zvukove i pokrete, ovo je jedan od „najvrelijih” (najstrastvenijih) fitnes pokreta – ističe Renata Stanojević.

Nakon toga vežbače očekuje BodyJam program koji predstavlja fuziju novih plesnih stilova, uglavnom „street“ i urbanih pokreta.

– Ovaj program spaja nove stilove sa novim muzičkim hitovima (House, Hip–Hop, Drum’n’Bass, Trap, kao i svi stilovi elektronske muzike) i pruža osećaj da ste na najboljim svetskim muzičkim festivalima. Zbog pokreta, ritma i osećaja na treningu, ovaj trening daje osećaj moći i snažno budi samopouzdanje – izjavila je Suzana Skenderoski i pozvala sve ljubitelje plesa da se što pre prijave i prihvate ovaj uzbudljiv Reebok izazov.

Šta je Les Mills?

Možda ste videli naziv po teretanama ili na oglasima raznih fitnes programa? Les Mills je zapravo novozelandska kompanija koja je brendirala svoje koreografisane treninge i sa tim trejdmarkom ustupa ih fitnes kompanijama širom sveta. Najpoznatiji programi su BodyPump, BodyAttack  i BodyBalance. Les Mills ukupno ima 15 programa, 10 grupnih fitnesa, 4 HIIT treninga i jedan klasifikovan kao youth finess.

Ako odete na njihov sajt i pretražite celu planetu bićete iznenađeni do koje mere je Les Mills internacionalan!

Prokletije Vertical Kilometer (Crna gora) 9.jul 2016.
Košutnjak brain – trka koja zahteva razmišljanje!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed