Najave trka

Izazov za intenzitet: Les Mills X-Challenge u Atletskoj dvorani

Nema komentara

Najnoviji „X-Challenge“ prirediće posebno uzbuđenje svim ljubiteljima intenzivnih vežbi: u subotu 26.11. održaće se veliki Les Mills trening sa početkom u 17:00h u Atletskoj dvorani, u ulici Bulevar oslobođenja bb na Banjici.

PRIJAVI SE 

reebok-2

Šta vas očekuje?

Karakterstika ovih fitness programa jeste doživljaj kao da se vežbači nalaze na rok koncertu, sve se odvija uz dinamičnu muziku u pozitivnoj atmosferi.

Program će voditi Les Mills prezenteri koji motivišu učesnike da pomere svoje granice izdržljivosti. X-Challenge će početi sa 30-to minutnim Grit Cardio programom, a nakon 15 minuta pauze sve prisutne očekuje Body Attack u trajanju od 60 minuta.

reebok-4

GRIT CARDIO je polusatni visoko intenzivni intervalni trening koji povećava kardiovaskularnu izdržljivost, brzinu i čini da telo sagoreva kalorije i satima nakon treninga.

Ovaj trening koristi kombinacije vežbi sa sopstvenom težinom što povećava izazov i intenzitet koji su potrebni za postizanje rezultata.

BODY ATTACK predstavlja visoko intenzivni trening na kojem pokreti odgovaraju i početnicima i iskusnim vežbačima. Kombinuju se atletski pokreti poput trčanja, iskoraka i skokova sa vežbama snage kao što su sklekovi i čučnjevi.

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara.

Šta je Les Mills?

Možda ste videli naziv po teretanama ili na oglasima raznih fitnes programa? Les Mills je zapravo novozelandska kompanija koja je brendirala svoje koreografisane treninge i sa tim trejdmarkom ustupa ih fitnes kompanijama širom sveta. Najpoznatiji programi su BodyPump, BodyAttack  i BodyBalance. Les Mills ukupno ima 15 programa, 10 grupnih fitnesa, 4 HIIT treninga i jedan klasifikovan kao youth finess.

Ako odete na njihov sajt i pretražite celu planetu bićete iznenađeni do koje mere je Les Mills internacionalan!

Više informacija o „X-Challenge“ izazovima može se naći na sajtu reebok.rs

6. Adria Advent Maraton – trčite uz more!
2. Kruševački polumaraton – i tradicija može da počne!

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed