Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oprema za trčanje

Koji je idealan poklon za trkačicu?

Ukoliko se družite sa trkačicama, imate ih među članovima porodice, radnom kolektivu, ili je to vaša lepša, jača, bolja, brža polovina, a imate dilemu šta da joj poklonite bilo da je reč o rođendanu, prazniku ili eto, bez posebnog povoda, ukoliko se odlučite za patike – budite sigurni da nećete pogrešiti.

Saveti kako otkriti idealnu poklon-patiku:

  • Prvo, nekoliko nedelja ranije, započnite neobaveznu priču o patikama – zašto bira određeni model, koje su karakteristike, da li je važna boja, debljina đona itd.
  • Pokažite neki model – kao, interesuje vas, a ustvari želite samo da čujete utisak i da li se dopadaju ili ne.
  • Čitajte naše tekstove koji govore upravo na temu odabira patika, pa onda – isto fore radi, pitajte za broj koji nosi, stil gaženja…i da li zaista misli da je sve to važno. :)
  • Ishakerišite profile na društvenim mrežama – vidite kakve patike poseduje tj. u kojim modelima trči, ima li omiljen brend, boju, da li možda ima “patike snova” koje žarko želi?
  • Bitno je da sve ove informacije prikupljate blagovremeno kako namera ne bi bila otkrivena, a i da iznenađenje uriodi plodom kada za to dođe vreme.

 

Ukoliko ste savladali materiju i sve navedeno vam je poznato, na vama je da se uputite na naš web shop i odaberete patike za dragu osobu – u ovom slučaju damu, budući da je u pitanju praznik žena. :)

Dolazi proleće, budi se priroda, sve oko nas je šarenije i lepše i šta god da bude izbor, jedno je sigurno – radost u očima i osmeh na licu trkačice su apsolutno zagarantovani.

 

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Povezani članci

Najave trka

ARK “Fruška gora” Novi Sad u saradnji sa PK “Železničar” Inđija organizuje trku “Vezirac trejl 2023” 22. januara 2023. sa startom u 11:00. Dužina...

Oprema za trčanje

Kako da izaberemo najbolje patike za trčanje u 2022? To je verovatno nemoguća misija jer ne postoji jedna patika za koju bi smo mogli...

Vesti

Nenad Zivkovic je 11. decembra istrčao deonicu od Kruševca do Kopaonika u dužini od 84km sa ukupnim usponom od 2000mnv. Izabrao je baš ovaj...

Vesti

Tifanne Thayme, Kanađanka koja živi u Dubajiu, je oborila Ginisov svetski rekord (očekuje ratifikaciju) na Adnoc Abu Dhabi maratonu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u...