blank
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Oprema za trčanje

Koji je idealan poklon za trkačicu?

Ukoliko se družite sa trkačicama, imate ih među članovima porodice, radnom kolektivu, ili je to vaša lepša, jača, bolja, brža polovina, a imate dilemu šta da joj poklonite bilo da je reč o rođendanu, prazniku ili eto, bez posebnog povoda, ukoliko se odlučite za patike – budite sigurni da nećete pogrešiti.

Saveti kako otkriti idealnu poklon-patiku:

  • Prvo, nekoliko nedelja ranije, započnite neobaveznu priču o patikama – zašto bira određeni model, koje su karakteristike, da li je važna boja, debljina đona itd.
  • Pokažite neki model – kao, interesuje vas, a ustvari želite samo da čujete utisak i da li se dopadaju ili ne.
  • Čitajte naše tekstove koji govore upravo na temu odabira patika, pa onda – isto fore radi, pitajte za broj koji nosi, stil gaženja…i da li zaista misli da je sve to važno. :)
  • Ishakerišite profile na društvenim mrežama – vidite kakve patike poseduje tj. u kojim modelima trči, ima li omiljen brend, boju, da li možda ima “patike snova” koje žarko želi?
  • Bitno je da sve ove informacije prikupljate blagovremeno kako namera ne bi bila otkrivena, a i da iznenađenje uriodi plodom kada za to dođe vreme.

 

Ukoliko ste savladali materiju i sve navedeno vam je poznato, na vama je da se uputite na naš web shop i odaberete patike za dragu osobu – u ovom slučaju damu, budući da je u pitanju praznik žena. :)

Dolazi proleće, budi se priroda, sve oko nas je šarenije i lepše i šta god da bude izbor, jedno je sigurno – radost u očima i osmeh na licu trkačice su apsolutno zagarantovani.

 

Click to comment

Uključi se u diskusiju

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Trčite li vi po kiši?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezani članci

Trening

Kako je vreme sve bolje, to i više ljudi bira da izađe i trči. Bez obzira na to da li se vraćate na trčanje...

Trening

Mnogi trkači koriste pozitivne afirmacije kako bi motivisali i pomogli sami sebi da se izbore sa nervozom pred trku. Ali da li ova psihološka...

Oprema za trčanje

Kada se spoje kiša i trčanje, najteži deo je napraviti prvi korak i izaći napolje, posle toga sve je lakše i vredi truda. Samo...

Gedžeti za trčanje

Lululemon, poznata kanadska sportska marka, je izbacila Blissfeel, svoje prve ženske patike za trčanje. Prve Lululemon ženske patike za trčanje Lululemon je godinama nagoveštavao...