blank

Ukoliko se družite sa trkačicama, imate ih među članovima porodice, radnom kolektivu, ili je to vaša lepša, jača, bolja, brža polovina, a imate dilemu šta da joj poklonite bilo da je reč o rođendanu, prazniku ili eto, bez posebnog povoda, ukoliko se odlučite za patike – budite sigurni da nećete pogrešiti.

Saveti kako otkriti idealnu poklon-patiku:

  • Prvo, nekoliko nedelja ranije, započnite neobaveznu priču o patikama – zašto bira određeni model, koje su karakteristike, da li je važna boja, debljina đona itd.
  • Pokažite neki model – kao, interesuje vas, a ustvari želite samo da čujete utisak i da li se dopadaju ili ne.
  • Čitajte naše tekstove koji govore upravo na temu odabira patika, pa onda – isto fore radi, pitajte za broj koji nosi, stil gaženja…i da li zaista misli da je sve to važno. :)
  • Ishakerišite profile na društvenim mrežama – vidite kakve patike poseduje tj. u kojim modelima trči, ima li omiljen brend, boju, da li možda ima “patike snova” koje žarko želi?
  • Bitno je da sve ove informacije prikupljate blagovremeno kako namera ne bi bila otkrivena, a i da iznenađenje uriodi plodom kada za to dođe vreme.

 

Ukoliko ste savladali materiju i sve navedeno vam je poznato, na vama je da se uputite na naš web shop i odaberete patike za dragu osobu – u ovom slučaju damu, budući da je u pitanju praznik žena. :)

Dolazi proleće, budi se priroda, sve oko nas je šarenije i lepše i šta god da bude izbor, jedno je sigurno – radost u očima i osmeh na licu trkačice su apsolutno zagarantovani.