Najave trka

Trka ljubavi prvi put na Lovefest-u!

Nema komentara

Subota, 3. avgust, 19h, 5k, Lovefest, Vrnjačka Banja! Trčanje i muzika! Ljubav!

A ostalo je vrrrlo malo mesta za Love Race!

Ako nikad nisi trčao/la na festivalu, eto prilike! Startnina je pokrivena ulaznicom za festival. Puno zanimljivosti u narednih par paragrafa 🙂

Loverace 5k

Lovefest u saradnji sa Beogradskim maratonom od ove godine pokreće novi projekat pod nazivom “Loverace 5K”. Naime, poslednjeg festivalskog dana 300 učesnika koji se najbrže prijave imaće priliku da Vrnjačku Banju upoznaju trčanjem po najlepšem delu parka i neotkrivenim delovima grada na trasi dugoj 5 kilometara.

Organizatori festivala trkom žele da istaknu važnost zdravog života i pokažu da biti na muzičkom festivalu i dalje znači biti fizički aktivan. Projekat je podržao i Beogradski maraton, koji je tu inicijativu ocenio kao sjajan primer promocije zdravog stila života.

Prijave

Trka ljubavi biće održana poslednjeg festivalskog dana, 3. avgusta, sa početkom od 19h, a svi zainteresovani za učešće se mogu prijaviti putem linka https://lovefest.rs/love-race/. Učešće na prvoj trci ograničeno je na 300 učesnika. Za sve one koji su već kupili kartu za Lovefest trka je besplatna.

Nagrade

Najbržeg učesnika i najbržu učesnicu očekuje poklon vaučer u vrednosti od po 15.000 dinara za kategoriju trčanja Nike sportske opreme, a biće organizovano i nasumično izvlačenje dva startna broja čiji će srećni nosioci takođe uživati u toj nagradi.

Startni paket

Organizatori su svim trkačima obezbedili Love Race majicu, startni broj, bezalkoholno Heineken 0.0 pivo, kao i posebnu medalju koja čeka sve koji prođu kroz cilj. Tu je i poseban voćni napitak pod nazivom “Lovefest Afterparty” koji je festival kreirao u saradnji sa Kafeterijom, a koji ima za cilj da podigne energiju i detoksira telo.

Festival počinje za 3 dana, a na dan trke, 3.avgusta, nastupiće Joseph Capriati, S.A.R.S., Dubioza Kolektiv, Kristijan Molnar, Marco Carola, The Martinez Brothers… Ostale novosti i informacije vezane za trku i festival pronađi na FB eventu

Majevica Trail – još par dana za startnine sa popustom!
Ramski polumaraton: Najbrža trka u BIH i u Evropi
Tags: ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed