Najave trka

Prvo izdanje Maratona Dva jezera – Specijalna ponuda za čitaoce sajta!

Nema komentara

Sportsko Udruženje Trči Trči uz podršku lokalne samouprave, ЈВП Војводина Воде, ЈП Војводинашуме, partnerima i sponzorima organizuje MARATON DVA JEZERA i u okviru njega trke trčanja na 5km, 21km, 42km i trku nordijskog hodanja na 10km.

Organizator Vladimir Bulaić se rekreativno bavi trčanjem od 2015. godine i do sada je trčao na preko 100 lokacija, od toga oko 50 maratona.

U okviru maratona održaće se trke trčanja na 5 km, 21 km, 42 km i trku nordijskog hodanja na 10 km. Koncept manifestacije je sport za sve, trčanje za sve pa su svi učesnici u glavnoj ulozi.

Kakva je staza?

Trčaćete u prirodi u Parku Prirode Tikvara, od jezera Tikvara do Jezera Bager uz reku Dunav. To se nalazi u opštini Bačka Palanka. Staza sama po sebi nije dosadna ima lep drvored kao i lepu rečnu i jezersku panoramu. Na jednom od okreta se nalazi čuveni ginisov kotlić, a pogled doseže i do dvorca Odescalhi. Pored toga potrudićemo se da na stazi bude zabavno, da trčimo zajedno, da trčimo kroz budućnost.

Pored toga, Bačka Palanka je sportski grad poznat pre svega po kajakašima i nekada rukometašima. Bačka Palanka ima i četri osvajača olimpijske medalje. Najbrži Palančanin ikada, je istrčao maraton za 2h 36min a polumaraton 1h 10min.

Podloga za trčanje je asfalt (moguće je trčati na travi uz stazu ko voli mekano) i par stotina metara na makadamu.

Startni paket sadrži:

  • broj sa čipom,
  • dry fit majicu,
  • medalju,
  • okrepu na stazi,
  • i lunch paket nakon trke.

Zato što čitaš trcanje.rs , želimo da te nagradimo. Ukoliko si zainteresovan za trku na 5km, 21km ili 10km nordijskog hodanja, prilikom uplate upišite poziv na broj trcanje.rs (ili nam javiš porukom), kako biste dobili pun paket po najnižoj ceni od 2000din do 13. oktobra 2023.

Prijavite se preko sajta Run Trace ili preko sajta organizatora.

Vojvođanska treking liga – 7. kolo u Zasavici
27. Apatinski Dunavski polumaraton – 600 takmičara iz 10 zemalja
Tags: , , , ,

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed