Blog & Kolumne

Instant motivacija: 3 filma koja mi uvek vrate veru u trčanje

9 komentara

Svaki trkač ima svoje načine da se pokrene na trening kada mu je motivacija na niskom nivou. Ponekad jedan trkač ima više načina, verovatno svaki. Ovo je nekoliko videa koji mene pokrenu kada mi ponestane motivacija da po letnjoj vrućini objasnim sebi zašto sve ovo radim.

I will do this

Postoji još gomila videa o izazovu koji sam prihvatio i zbog kojeg svaki trening ima smisla, ovo je jedan od njih. IronMan triatlon je sadržan u rečenici: „Plivaj 3.8km, Vozi biciklu 180km, Trči 42.2km – budi ponosan do kraja života„. Da bi dotle stigao ponekad je potreban i Eminem.

http://www.youtube.com/watch?v=jnqpYKx8Fvk&feature=related

Moj najbolji neprijatelj

Iako sam razmišljao da li da stavim ovaj video na ovu listu, zato što je reklama, shvatio sam da je za mene toliko istinit i da me pokrene svaki put i pobedim svog najboljeg neprijatelja, sebe.

Srce od meda

Moj prvi maraton, pesma koja je obeležila Ljubljanu 2010. Da li zbog toga što sam odlučio da ove godine u Ljubljani trčim maraton, zbog pesme koja je prava trkačka ljubavna ili zbog dobrog druženja svaki put kada smo išli u Ljubljanu, ne znam ali ovaj video me uvek natera da poželim da trčim.

Pošaljite mi još neki video, počinju pripreme za jesenji maraton i trebaće mi svakako. Ako imate još neku taktiku za motivisanje javite je da je isprobamo. I vidimo se na putu 🙂

 

Zagrebački triatlon 2012 [FOTO]
Kako do aktivnije Srbije?

Povezani članci

9 komentara. Leave new

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Fill out this field
Fill out this field
Molimo vas da unesete valjanu adresu e-pošte.
You need to agree with the terms to proceed